ZILE NOROCOASE IN 2016, IN FUNCTIE DE ZODIE

(continuare din numărul trecut)

LEU. În prima jumătate a lui 2016 te vei bucura de armonie în familie, așa că profită de această perioadă pentru a relua relațiile cu unele rude de care te-ai îndepărtat în ultimul timp. Sfîrșitul anului îți va aduce dragostea mult așteptată, ba chiar o relație ce te va face să te gîndești la căsătorie. Zilele tale norocoase din 2016 sînt: 6 mai, 16 iulie, 29 iulie, 4 august. Cea mai norocoasă zi din an: 26 noiembrie.

FECIOARĂ. În 2016 te așteaptă succesul pe multe planuri, dar numai dacă reușești să te pui pe tine pe primul loc și să nu mai rezolvi problemele altora înainte de a vedea de ale tale. De asemenea, este anul în care îți vei cumpăra o casă sau vei cîștiga bani dacă vei închiria una pe care o ai deja. Zilele tale norocoase din 2016 sînt: 26 iunie, 22 august, 2 septembrie, 11 octombrie. Cea mai norocoasă zi din an:26 august.

BALANȚĂ. Se pare că Balanța are cel mai norocos an dintre toate semnele zodiacului. Problemele din anii trecuți vor dispărea și te vei bucura de multe luni de liniște și armonie pe toate planurile: în dragoste, la serviciu și pe plan financiar. Mai ales către sfîrșitul anului vei avea satisfacții financiare. Zilele tale norocoase din 2016 sînt: 6 iulie, 13 august, 14 septembrie, 20 decembrie. Cea mai norocoasă zi din an: 10 septembrie.

SCORPION. În 2016, cel mai important aspect pentru Scorpion va fi viața socială. Vei cunoaște oameni noi cu care te vei împrieteni, vor apărea tot felul de oportunități financiare și chiar vei avea șansa să-ți găsești un job cu multe satisfacții profesionale. Zilele tale norocoase din 2016 sînt: 18 august, 8 decembrie, 19 decembrie. Cea mai norocoasă zi din an: 11 august.

(continuarea în numărul următor)