VLAD FILAT A INMINAT PREMIUL DE EXCELENTA ACTORULUI DAN PURIC

La 23 martie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat la cea de-a XIV-a ediţie a Galei Premiilor UNITEM.

La evenimentul care a avut loc în incinta Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” au mai fost prezenţi premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, preşedintele Uniunii Teatrale din Moldova, Alexandru Grecu, oameni de artă.

Liderul PLDM a spus că este onorat să participe la Gala Premiilor UNITEM şi a mulţumit organizatorilor pentru buna desfăşurare a evenimentului.

„Exprim cuvinte de gratitudine pentru spectacolele frumoase pe care le organizaţi, dar şi pentru că transmiteţi întotdeauna încredere, optimism şi speranţă”, a spus preşedintele PLDM.

În cadrul ceremoniei, Vlad Filat a înmînat premiul de excelenţă actorului, eseistului şi regizorului de teatru român Dan Puric.

Preşedintele UNITEM, Alexandru Grecu, a mulţumit liderului PLDM pentru că, din 2009 pînă în prezent, susţine buna organizare a Galei.

„Gala premiilor UNITEM are ca obiectiv principal promovarea şi stimularea activităţii de creaţie a colectivelor teatrale. Evenimentul vine să încununeze o activitate în care investim talent, suflet, reuşind să producem evenimente scenice memorabile, dar şi să bucurăm publicul cu reprezentaţii de bună calitate”, a spus Alexandru Grecu.

În cadrul Galei Premiilor UNITEM 2015, oamenilor de cultură le-au fost acordate 35 de premii.

Maria ROŞCA (Oficial.md)