VA FI MOLDOVA GUVERNATA DE ONG-URI PIDOSNICE FINANTATE DIN EXTERIOR?

Sandu nu are Dumnezeu, nici Constituție și nici Țară

Pe zi ce trece, mi se consolidează convingerea că Maia Sandu și PAS sunt cu mult, mult mai periculoși pentru Țară și oameni decît pandemia. După un timp oarecare, pandemia va trece. Va lăsa în urmă, aici în Țară, cîteva mii de familii îndoliate, dar nu avem ce face pentru că suntem în fața unei fatalități independente de voința umană. Maia Sandu și PAS, însă, sunt niște creații politice ale unor oameni. Chiar dacă sunt creați, finanțați și susținuți politic masiv de către forțe occidentale neomarxiste, riscăm să ne pomenim cu ei la guvernare prin votul obtuz al unor moldoveni care habar nu au căror interese antinaționale și antiumane slujesc Sandu și PAS. Cei care i-au votat pînă acum și cei care sunt manipulați ca să voteze PAS ar trebui, elementar și din instinct de autoconservare, să se gîndească, cu detașare, la toate abuzurile anticonstituționale la care au recurs pînă acum Sandu și PAS. Numai așa pot să intuiască la ce alte abuzuri diavolești vor fi supuși ei, legile, Constituția și Țara dacă PAS ar ajunge la guvernare.

În context strict electoral, președinta Sandu a înființat un Comitet Consultativ Independent Anticorupție. În planurile ei diversioniste, Sandu vrea să-i mintă, să-i facă să creadă pe moldoveni că ea, într-adevăr, chiar vrea să lupte onest cu corupția. Dacă ar fi așa, ar începe cu ea, cu perioada în care a votat, ca ministru în Guvernul controlat de Plahotniuc, acoperirea furtului miliardului de către întreaga populație a acestei Țări în următorii vreo 30 de ani. Ea crede că prin crearea acestui organism intitulat diversionist îi va determina pe moldoveni ca să voteze PAS, fără ca ei să știe ce înseamnă Comitetul Consultativ Independent Anticorupție, pe care îl vom abrevia CCIA.

În primul rînd, rețineți!, Sandu a declarat că CCIA va fi finanțat de către Uniunea Europeană, Guvernul Statelor Unite ale Americii, dar și de ”alți donatori care urmează să se alăture acestui proiect”. Neavînd de unde să știți ce înseamnă ”alți donatori”, vă spunem noi! ”Alți donatori” vor fi Fundația Soros, alte fundații și ONG-uri occidentale care promovează Corectitudinea Politică. În schimbul acestor finanțări, o eventuală guvernare și dominație parlamentară a PAS va legifera:

a) căsătoriile între persoanele de același sex, inclusiv religios;

b) dreptul lor de a înfia copii;

c) introducerea educației sexuale specifice în școli încă din clasa I-a, prin care copiii trebuie să învețe că au ”dreptul legal” să-și schimbe sexul și să experimenteze experiențe homosexuale și lesbiene;

d) dreptul Statului de a retrage custodia părinților asupra copiilor dacă se opun educației sexuale a copiilor în conformitate cu Corectitudinea Politică occidentală;

e) interzicerea apelativelor ”tată” și ”mamă” în favoarea celor de ”părinte 1” și ”părinte 2”, ca să nu se simtă ofensate minoritățile sexuale, așa cum se întîmplă de mult în Occident;

f) interzicerea folosirii cuvintelor ”doamnă” și ”domnule” tot pentru a nu ofensa minoritățile sexuale;

g) interzicerea sărbătoririi Crăciunului sub această denumire. Încă din 2015, UE a decis ca Tîrgul tradițional de Crăciun să fie redenumit „Plăcerile Iernii”, iar urarea „Crăciun fericit!” să fie înlocuită cu „Felicitări de sezon!”. Încă de atunci, Parlamentul European a început să tipărească felicitări cu urarea “Felicitări de sezon!”. Motivația e următoarea, zic ei: acest lucru ar fi o modalitate prin care să fie incluşi şi cei care au alte sărbători în această perioadă precum: Hanukkah, la evrei, Ramadam şi Ashura, la musulmani, Omisoka la japonezi sau Bodhi Day la budişti.

Mai sunt și altele, dar ne oprim aici! CCIA creat de Sandu, sub pretextul luptei cu corupția, așa cum o ”înțeleg” moldovenii care se vor lăsa manipulați de ea, se va ocupa de identificarea și pedepsirea tuturor ”corupților morali” care nu vor accepta cele arătate mai sus și pe care PAS și Sandu vor să le transforme în legi.

CCIA creat de Sandu este format din șase membri: 3 din Republica Moldova – Alina Radu, jurnalistă, Tamara Razin, finanțistă cu state pe la FMI, și Nadejda Hriptievschi, o tipă implicată în, atenție în raport cu ce arătam mai sus!, ”proiecte ce promovează independența și responsabilizarea judecătorilor, egalitatea, nediscriminarea și implementarea standardelor internaționale în domeniul drepturilor omului în Moldova”; 3 internaționali – James Wasserstrom (SUA), Laura Ștefan (România) și Drago Kos (Slovenia).

Aceste trei femei din Moldova și cei trei asistenți externi vor lupta, chipurile, cu corupția! Astfel, în viziunile Maiei Sandu, nu va mai exista oficial Statul și Țara Republica Moldova, ci ”ONG Republica Moldova SRL”. Înțelege cineva cu ce mafie pidosnică vor Sandu și PAS să stăpînească această Țară? În comparație cu ei, mafiotul și criminalul Plahotniuc va deveni un înger și unii chiar că îl și vor regreta, vor da naștere la ”nostalgia după Plahotniuc”! Chiar atît de mult să fie blestemați moldovenii?

În consecință, Sandu a înființat și și-a subordonat ilegal o structură anticonstituțională. Spun ”anticonstituțională” deoarece, sub acoperirea formulării din denumire, această instituție se vrea a fi o supraputere juridică nesubordonată legilor, ci doar Președinției și finanțatorilor externi. Chiar dacă este confirmat abuziv prin Decret prezidențial, CCIA este tot un fel de structură mafiotă ca cea care îl consulta pe Plahotniuc. În plus, CCIA creat de Sandu va fi, vă asigur dacă vor cîștiga alegerile, o Poliție politică și civilă pe care, de dincolo de mormînt, o va invidia și Hitler. Observăm, deci, că, peste ONG-urile finanțate din exterior care susțin pe Sandu și PAS, acum a apărut o structură statală tot de tip ONG, finanțată așa cum ați văzut.

Pe lîngă celelalte precedente anticonstituționale create de Sandu în complicitate cu Curtea Constituțională controlată de ea, înființarea CCIA anunță instaurarea dictaturii Corectitudinii Politice a Maiei Sandu. Ea nu-i ca toți moldovenii care au ceva de lăsat în urmă! Doar asta vrea să lase în urma ei – Corectitudinea Politică occidentală legiferată în Republica Moldova! Votați PAS dacă sunteți inconștienți, dar asumați-vă vinovăția criminală față de urmașii voștri! Uitați de ”mamă”, ”tată”, Crăciun, Paște, Dumnezeu și tot ceea ce este creștinesc!

Mihai CONȚIU

Nistor Grigore 16.06.2021 - 11:02

Контиуле ест дерьмо!