Un roman si-a ucis romaneste o compatrioata, cu parul, in Austria

O crimă românească teribilă a avut loc la Villach, Austria. Luni după-amiază, un român de 28 de ani a aruncat pe treptele unei instituţii publice corpul unei tinere ucise cu sete românească.

Românul a scos corpul femeii dintr-o maşină și l-a azvîrlit pentru că nu mai avea ce face cu el mort, sub ochii îngroziţi ai trecătorilor care au sunat imediat la urgenţe, potrivit stiridiaspora, care citează presa austriacă.   

Un echipaj de Poliţie şi o ambulanţă au sosit la faţa locului. Un medic a încercat s-o reanimeze pe femeie, dar fără rezultat.  

Nu mult după aceea, românul a fost identificat şi dus la Poliţie pentru interogatoriu.    "O autopsie a cadavrului efectuată, în cursul nopţii, a arătat că femeia, o tînără româncă de 29 de ani, a murit în urma violenţelor. Momentul exact al morţii nu a fost încă stabilit”, au precizat poliţiştii. Se bănuia că arma crimei ar fi un par gros de lemn, lung de un metru, conform Poliţiei. Anchetatorii, pînă la urmă, au găsit și parul în stil românesc cu care a fost comisă crima în parcul industrial Villach.