Un pakistanez si-a ucis 2 fiice si 4 nepoti, pentru ca una din fete s-a casatorit din dragoste

Un bărbat din Pakistan este acuzat că și-a ucis cele două fiice și pe cei patru copii ai acestora, incendiindu-le casa, pentru că una dintre femei s-a căsătorit împotriva dorinței sale, spune Poliția.

Manzoor Hussain este urmărit de polițiști după ce ar fi incendiat locuința pe care surorile Fauzia Bibi și Khurshid Mai o împărțeau într-un sat din districtul Muzaffargargh, centrul Pakistanului, a declarat un oficial din Poliție, Abdul Majeed, pentru Reuters, citată de CNN.

Soțul lui Mai a murit, de asemenea, în incendiu, a spus Majeed.

În urmă cu aproximativ 18 luni, Bibi s-a căsătorit din dragoste cu Mehboob Ahmad, căsătorie cu care tatăl său nu a fost de acord, pentru că el susținea ideea unei căsătorii aranjate.

Majeed a spus că Hussain, bărbatul căutat, locuiește într-un sat din apropiere.

Soțul lui Bibi, Ahmad, a declarat la Poliție că nu era acasă în momentul incendiului și că a găsit locuința arzînd cînd s-a întors de la serviciu, dimineața devreme.

Ahmad a spus că fiul lui de 4 luni a murit în incendiu, alături de cei trei copii ai lui Mai, în vîrstă de 2, 6 și 13 ani.

Anual, sute de femei din Pakistan sunt ucise de rude dacă îndrăznesc să încalce tradiția căsătoriei aranjate și își aleg partenerul de viață din dragoste.