Un barbat a lasat bacsis la restaurant 10.000 de dolari la o nota de 144 de dolari

Un bărbat a dat dovadă de o generozitate ieșită din comun, atunci cînd a lăsat angajaților unui restaurant din Florida un bacșiș de 10.000 de dolari, la o notă de plată de 144 de dolari, a informat presa locală.

Acest eveniment insolit s-a petrecut în restaurantul Wahoo Seafood Grill, săptămîna trecută, cînd un client, după ce a luat cina cu familia, le-a mulțumit chelnerilor şi bucătarilor localului pentru eforturile din timpul pandemiei şi pentru loialitatea de care au dat dovadă faţă de afacerea lor.

El a plătit nota de 144,66 de dolari cu cardul şi le-a spus celor 10 angajaţi al localului aflaţi în tură în acea seară să împartă între ei bacşişul, relatează cotidianul local The Gainesville Sun, scrie Agerpres.

Chelnerul care a făcut nota de plată a avut parte de o mare surpriză atunci cînd a văzut că suma lăsată ca bacşiş era de 10.000 de dolari. Chelnerul l-a sunat imediat pe proprietarul localului, Shawn Shepherd, pentru a-l înştiinţa de suma uriaşă lăsată de un client. Primul gînd al lui Shepherd a fost că era vorba despre o greşeală şi le-a cerut chelnerilor să verifice datele de pe spatele cărţii de credit. Însă banca a aprobat tranzacţia, iar în contul localului a intrat suma aferentă notei de plată, precum şi cei 10.000 de dolari ca bacşiş.

"Cînd i-am văzut pe băieţi cum primeau cecurile care li se cuveneau, m-am simţit ca şi cum eram în dimineaţa de Crăciun", a declarat Shepherd pentru The Gainesville Sun.