Un adolescent din SUA a descoperit ca cel mai bun prieten i-a ucis mama

Un adolescent din Kansas a fost devastat cînd a aflat că cel mai bun prieten este acuzat că i-a ucis mama, aceeași persoană care a încercat să-l consoleze a doua zi după atac. Dillon Jay, 16 ani, și-a descoperit mama, Hester Workman, 48 de ani, moartă în casa lor din Topeka, cînd s-a întors acasă, pe data de 24 Aprilie, și a sunat la Poliție. Prietenul lui cel mai bun, Amadeus Courage Ballou-Meyer, tot de 16 ani, a venit atunci ca să-l consoleze și încurajeze pe Dillon după tragedie. „M-a îmbrățișat și mi-a spus că nu-și poate imagina cum este să pierzi un părinte”, a declarat Dillon pentru KSNT, citat de Independent.

Însă, cîteva zile mai tîrziu, în timp ce se uita la filmările camerelor de securitate din ziua crimei, Dillon Jay l-a văzut pe Ballou-Meyer ieșind din casa lui cu o bată de baseball în mînă.

„Omul ăsta a venit la mine acasă trei zile pe săptămînă, luni de zile la rînd”, și-a descris Dillon relația cu principalul suspect.

Amadeus Courage Ballou-Meyer a fost arestat și acuzat de crimă. Avocatul lui a cerut să fie cercetat în stare de libertate, pe motiv că ar avea probleme de sănătate mintală, însă procurorii s-au opus, iar judecătorul Darian Dernovish s-a pronunțat în favoarea acuzării.

Ballou-Meyer va fi judecat ca adult și va avea următoarea audiere pe data de 28 Iunie.