TREI MOTIVE PENTRU CARE MERITA SA IUBIM RACII

Luna și Soarele, Apa și Focul, emoțiile, amintirile și propriile interese sînt principalele influențe din viața Racilor. Principiile care le domină sînt contradictorii, dar așa este și caracterul lor: schimbător. Cu toate acestea, Racii au cîteva calități și atuuri cu care puține zodii se mai laudă.

Racii sînt ordonați pînă la perfecțiune

Casa și spațiul personal al Racilor trebuie să fie deosebit de confortabile și să le ofere un sentiment de siguranță. Femeile sînt bune bucătărese și adoră să pregătească tot felul de delicii culinare pentru familial or. Iar majoritatea bărbaților este îndemînatică și se pricepe de minune să repare, să modernizeze și să refacă tot felul de lucruri prin casă. În familie, acasă sau la serviciu sînt deosebit de organizați și nu suportă greșelile altora.

Constanți în iubire

Oricît ar fi de capricioși în ceea ce privește preferințele lor, în dragoste sînt constanți și foarte rar auzi de persoanele născute în iulie că vor să divorțeze. Își schimbă des opiniile cu privire la subiecte superficiale sau prea puțin importante. Dar, cînd vine vorba de soț sau soție, de copiii și de familia lor, au aceleași griji, aceleași sentimente și aceeași afecțiune. Ar face orice să îi vadă fericiți, pentru că numai așa reușesc și ei să fie echilibrați și optimiști.

Țin minte toate evenimentele fericite

Atașați de familie și apropiați de prietenii lor, Racii pun accentul pe afecțiunea pe care o primesc de la ceilalți și sînt foarte atenți cînd este ziua lor de naștere sau cînd sînt aniversate evenimente deosebite. Nu uită data nunții unui frate sau datele de naștere ale copiilor prietenilor lor. Își sprijină prietenii emoțional și sînt alături de ei și la bine și la rău, ținînd minte tot ceea ce este legat de relația dintre ei.

Sursa: libertatea.ro