TREI CALITATI DE EXCEPTIE ALE PERSOANELOR NASCUTE IN ZODIA RAC

Nativii din Rac sînt cei mai sensibili, emoționali și afectuoși din tot zodiacul. Iată ce trăsături de excepție fac din zodia lor cea mai intensă dintre toate.

Le place să controleze, dar nu oricum…

Zodia Rac este una dintre cele patru zodii cardinale, ceea ce înseamnă că nativii ei au abilități de lideri și le place să preia controlul atît în familie, cît și în societate sau la muncă. Dar nevoia lor de control nu se manifestă ca la Capricorni sau Berbeci, care calculează totul și vor să se impună. Racii domină prin implicarea lor intensă și emoțională, prin energia și optimismul cu care vor să vadă lucrurile în mișcare în jurul lor. Cînd un Rac încearcă să se impună și să te conducă, nu o face din propriile interese, ci cu cele mai bune intenții ca și lui, dar și ție să îți fie mai bine.

Trăiesc emoții intense

Nu te lăsa indus în eroare de tăcerea sau pasivitatea înșelătoare a Racului. Ei nu sînt niciodată indiferenți. Fie că iubesc, fie că urăsc sau se tem, o fac din toată inima și e greu să le mai schimbi sentimentele. Au o intuiție puternică și știu cînd merită să se implice, și cînd trebuie să plece mai departe.

Sînt loiali și nu concep să trădeze în iubire

Cînd un Rac iubește intens, o face o singură dată în viață și rămîne alături de partener(a) lui pentru totdeauna. Pentru el, ori e iubire, ori nu e! Sentimentele profunde nu se schimbă și este capabil de multă dăruire și multe sacrificii pentru familie. În multe cazuri, însă, dragostea și loialitatea lor se poate transforma în posesie și gelozie copleșitoare pentru partenerii lor.

Sursa: libertatea.ro