TOP ZODII CARE IARTA CEL MAI USOR SI CARE NU IARTA NIMIC NICIODATA

Fie că ai luat o decizie greșită, fie că ai făcut o gafă sau, mai grav, ai trădat în dragoste, unii oameni reușesc să treacă peste greșelile tale și să te ierte. Iată care sînt cele mai bune zodii, care iartă totul, și care sînt zodiile care nu iartă niciodată nimic.

Zodiile care nu uită și nu iartă nimic niciodată

Taur. Dacă ai greșit cu ceva față de un Taur, să nu te aștepți niciodată să uite sau să te ierte. Oricît de mică ar fi greșeala, Taurii nu pot trece peste ea. Te vor ține minte și te vor taxa mai tîrziu.

Capricorn. Nativii zodiei nu te iartă. Pur și simplu nu sînt capabili să înțeleagă de ce ai greșit și care au fost motivele pentru care ai luat o decizie care nu le convine. Este posibil, o vreme, să mai aibă o relație de amiciție cu tine, numai dacă au nevoie de ceva… altfel, nu iartă nimic!

Scorpion. Iartă numai dacă iubesc foarte mult, deși puterea sentimentelor lor se va diminua considerabil. Dacă pot ierta, uneori, persoana iubită sau propriul copil, nu vor ierta niciodată un străin, pe cineva din afara familiei. Ba chiar vor încerca să se răzbune!

Sursa: libertatea.ro