TOP 5 ZODII CARE IARTA CEL MAI USOR

Fie că ai luat o decizie greșită, fie că ai făcut o gafă sau, mai grav, ai trădat în dragoste, unii oameni reușesc să treacă peste greșelile tale și să te ierte. Iată care sînt cele mai bune zodii, care iartă totul, și care sînt zodiile care nu iartă niciodată nimic.

Top zodii pe care le împaci ușor

1. Pești. Mai devreme sau mai tîrziu, nativii Pești sînt capabili să ierte totul, pentru că nu place să poarte nicio povară sufletească. Poate că nu te vor mai iubi la fel de mult, dar te vor ierta și vor păstra o distanță moderată.

2. Balanța. Nativii Balanță vor să ierte totul și pe toți de teama de a nu intra în conflicte inutile mai tîrziu. Oferă-le cea mai mică șansă, fă un gest de împăcare cît de mic și te vor ierta imediat.

3. Gemeni. Se spune despre nativii acestei zodii că sînt superficiali, lucru care este adevărat doar în ceea ce privește supărările și necazurile. Cînd cineva greșește față de ei, preferă să trateze problema doar la suprafață și să nu pună nimic la inimă.

4. Rac. Persoanele născute în zodia Racului pot ierta aproape totul, mai puțin infidelitatea în dragoste. Sînt cu atît mai generoase, dacă dovedești că meriți iertarea lor și dacă faci tot posibilul să îndrepți greșelile comise.

5. Fecioara. Se spune despre Fecioare că iartă, dar nu uită! Vor trece peste multe supărări și necazuri, dar nu vor uita niciodată cine le-a făcut probleme în viață. Fecioarelor le place să aibă mulți prieteni și lasă multe de la ele, dar, dacă le calci pe coadă, îți vor aduce aminte mereu.

(continuarea în numărul următor)