ȘTIRI SPORTIVE

Radu Izvoreanu și Mihail Latîșev au cucerit bronzul la Grand Prix-ul Portugaliei

Judocanul Radu Izvoreanu (66 kg) a cucerit medalia de bronz la Grand Prix-ul Portugaliei. El a repurtat 4 victorii cu Kevin Loforte (Mozambic), Phelipe Pelim (Brazilia), Yashar Najafov (Azerbaidjan) și Serdar Rahimov (Turkmenistan), fiind învins doar de sud-coreeanul Baul An.

Un alt moldovean, Mihail Latîșev, de asemenea a urcat pe treapta a treia a podiumului la Grand Prix-ul Portugaliei. El a obținut 4 victorii în categoria de greutate 81 kg, cu francezul Arnaud Aregba, portughezul Joao Fernando, olandezul Frank De Wit și israelianul Sagi Muki. În meciul pentru medalia de bronz a ajuns și Adil Osmanov (73 kg), dar a fost înfrînt de sud-coreeanul Heoncheol Kang.

 

Evoluție bună pentru biatloniștii moldoveni la Campionatul European

Biatloniștii moldoveni au ocupat locul 4 la Campionatul European din Elveția. Alina Stremous și Mihail Usov au fost la doar 1,5 secunde de podium în proba de ștafetă unică. Pe podium au urcat Norvegia, Elveția și Franța. O zi mai devreme a avut loc cursa de urmărire. Alina Stremous s-a clasat pe locul 6 la feminin, în timp ce la masculin Pavel Magazeev a ocupat aceiași poziție, iar Mihail Usov – locul 18.

Sursa: olympic.md