SUNT MORT PROASPAT, NU-S MAI DE MULT!

Politica minimalizării ”dansului morții”

Nimeni nu se mai îndoiește de certitudinea că actualii guvernanți sunt depășiți de situație în context pandemic. Au absolut toată puterea spre a vota obligativitatea vaccinări la nivel național. N-o fac însă de teamă că își vor pierde din popularitate, iar asta cu riscul zecilor de morți zilnic și a contaminării cu miile. Înscenează tot felul de senzații cu iz politic, arestări ”spectaculoase”, ”lupta cu corupția” și altele doar pentru ca moldovenii să nu simtă periculosul „dans al morții”. În acest ritm, veți vedea că numărul morților din pricina coronavirusului îl va depăși pe cel a soldaților uciși în război sau în timpul foametei.

Copleșiți de numărul tot mai crescut al deceselor, din neputință lașă și cu o ipocrizie criminală au lansat cea mai diabolică diversiune – chipurile, numărul deceselor zilnice tot mai mare nu este real întrucît unii au murit mai de mult, însă medicii n-au putut să le raporteze din timp! Vor să ne convingă că nu avem de-a face cu morți proaspeți, ci cu unii mai vechi, intrați deja în putrefacție, probabil. Dacă ar fi așa, ar trebui să cunoaștem și noi numele acelor medici care se fac vinovați de eludarea declarării unor decese; ar trebui, totodată, să știm și noi cine și cînd a murit, căci mortului nu-i mai atentezi la ”dreptul la protecția datelor personale”.

În realitate, numărul deceselor zilnice de covid este mult mai mare, iar asta pentru că, pe la țară, oamenii mor pe capete din această pricină fără ca ei și familiile lor să se fi adresat medicului. Suferă în convulsii, mor, sunt îngropați grabnic și nimeni nu vrea să mai știe care-i cauza decesului întrucît nu cred în vaccinuri și existența coronavirusului.

În concluzie, cine ne ucide cu mai multă cruzime – guvernanții care se tem să ia măsuri dure și ”reinterpretează” statisticele deceselor sau coronavirusul, care poate fi prevenit prin vaccinare obligatorie? Vă invit să răspundeți singuri!

Mihai CONȚIU