SI DE ZIUA LUI, PE CINE FUTE GHIMPU – PE NOI, POPORUL, SAU PE ALINA ZOTEA?

Despre cum plătim din buget chiar şi giugiulelile politicienilor

(Un articol necenzurat, realist al dracului şi dureros de actual, de milenii)

De mai multă vreme, presa vuieşte de faptul că lui Mihai Ghimpu, în sfîrşit, doar fosta lui asistentă parlamentară şi actualmente defutăţica Alina Zotea mai reuşeşte să-i scoale pu…păza, ca s-o folosească şi el ca pe vremuri, cînd coana Dina, soţia lui, era mai năbădăioasă şi cu carnea tare, nu ca acum, cînd pufuşorul de sub nas i s-a transformat în mustăţi, pe care cînd le epilează drăcuieşte suav de mama focului.

Faptul că Ghimpu îşi mai foloseşte vrejul la vîrsta lui nu-i condamnabil, ci chiar vrednic de laudă. La urma urmei, Ghimpu are tot dreptul natural să se creadă bărbat în toată puterea atîta timp cît mai are degete vînjoase şi o limbă română jucăuşă de cioban. Tot o realitate crudă şi plăcută, în acelaşi timp, este aceea că nouă, bărbaţilor, atunci cînd spargem baremul vîrstei de 60 de ani, ni se electrizează mai rapid sfîntul ciocălău atunci cînd este mîngîiat şi sărutat de o nebunatică de 18, 25 sau chiar 30 de ani. Năduşim în draci ca la 20 de ani, cu mai multă înţelepciune, răbdare şi durată. Oricît de bine ne-am ambala noi la această vîrstă, o facem doar întru satisfacţia noastră sexuală aproape în exclusivitate.

Cît de dobitoc poate fi un om de 60-70 de ani încît să creadă că puştoaica care-i umblă de nevoie pe la „bătrîna doamnă” ar putea fi şi în limbă după el, adică îndrăgostită, şi că atunci cînd ea îşi desface stîlpîi ca să-i pătrundem în tunel nu se gîndeşte la un tinerel zvelt, musculos, neridat şi cu ouă tari, nu atîrnate pînă la genunchi, aşa cum mi-a spus mie o tipă tînără că le are Ghimpu, căci şi-a dat la o parte cortina în faţa lui ca să n-o dea afară din partid şi serviciu?! Prin urmare, dacă vrei să gîfîi libidinos în timp ce mozoleşti o ştrengăriţă şi la această vîrstă, trebuie să admiţi faptul că tipa care îţi foloseşte drept suzetă vălătucul, că te lasă să-i dai lecţii de limbi romanice cu pozele lui Decebal şi Burebista sub pernă, că-i penetrezi putregaiul de neam prost în născătoare din care ai ieşit şi tu, toate astea nu înseamnă că este îndrăgostită de tine, ci de portofelul tău, leşinatule, sau de serviciul din care ai putea s-o concediezi dacă nu-ţi cedează. Scîrbos, deprimant, adevărat şi revoltător al dracului, nu?

 Am ajuns să plătim din bani publici călăreala zgîrcitului Ghimpu

Tolănit pe canapea, cu o fotografie obraznică a Alinei Zotea în mînă, pentru comparaţii, alături de trei foste colege fotomodele de-ale ei şi cu o erecţie maximă, l-am urmărit pe Ghimpu la o emisiune ÎnProfunzime de la ProTv. Animalul politic de pradă din el îşi stăpînea cu greu satisfacţia faţă de faptul că Vlad Filat a fost acuzat penal şi încarcerat ilegal de către CNA şi Justiţia lui Vladimir Plahotniuc.

Cînd a venit vorba despre filmuleţul în care Filat se juca de-a mama şi de-a tata cu o tipă, în urmă cu nişte ani, Ghimpu, uşor timorat la gîndul că şi cu el poate să existe un astfel de film porno, dădea din colţ în colţ, condamnînd astfel de practici de imixtiune în viaţa privată a cuiva, fără însă să critice SISTEMUL criminal patronat de Plahotniuc, care se ocupă cu astfel de practici – filmări ilegale cu camera ascunsă, interceptări telefonice etc. Dar să ne întoarcem cu faţa de la perete spre Ghimpu şi defutăţica Alina Zlotea!

Aşa cum sugeram mai sus, posibila lor relaţie nu este condamnabilă pînă la un punct. Chestiunea devine coibilă atunci cînd constatăm că, de fapt, noi, plătitorii de impozite, suportăm costurile pentru că Alinuţa sa joacă cu luluţa lui Ghimpu. Firesc ar fi fost ca, în condiţiile lui de multimilionar, Ghimpu să-şi plătească din propriul buzunar dezmăţul erotic cu Alinuţa, ce-i fluieră tot… uţa. Cam toţi oamenii cu bani şi mai tomnatici, ca Ghimpu, atunci cînd nu li se mai înviorează ariciul decît la prospături, le cumpără acestora cîte un apartament, o maşină, bijuterii, le plimbă prin excursii exotice şi tot aşa, dar nu le transformă în sugătoare şi din bugetul de stat, aşa cum a făcut Ghimpu.

Este clar pentru toată lumea că Ghimpu a făcut-o defutată pe Alina doar pentru că îl lasă să-i umble pe sub hăinuţe, dacă este real ceea ce speculează presa cu felinar roşu la intrare. Dintr-un futomodel ce era, Ghimpu şi-a făcut-o asistenta lui parlamentară, adică el beneficia de serviciile ei sexuale, iar noi, bugetarii, plătim fu-fu-furiile tinereşti ale lui Ghimpu, sub formă de salariu pentru Alina, mai întîi ca asistentă a ghiujului, iar acum în calitate de defutăţică. Astfel, noi, poporul, am ajuns la mătărînga lui Ghimpu, în sensul că el n-o fu-fu-fugăreşte doar pe Alina, ci şi pe noi, în calitate de contribuabili, ne fu-fu-fumegă la buzunar.

Pentru o astfel de prostituţie parlamentară, Ghimpu ar trebui castrat penal, căci este vorba despre conflict de interese, în care se implică ghemotocul ruşinos al lui Ghimpu, fătătoarea şi gura Alinei, salariu bugetar pentru păsărica defutată, paguba noastră şi protecţia politică imunitară a acestui bordel parlamentar asigurată de labagii oligarhi Plahoitniuc, Ca-ca-candu şi Lu-lu-lu-pu-pu-puleţ Marian. Vedeţi cum mai violează un întreg popor aceşti impotenţi, aceşti andropauzaţi, dincolo de coţăiala pe care le-o trag moldovenilor pe care-i fură şi sărăcesc zilnic? Să nu credeţi că doar Ghimpu îi fu-fu-fugăreşte astfel pe moldoveni!

Tot din bugetul de stat, plătim salarii sau mai bine zis mozolelile numeroşilor deputaţi, miniştri, şefi de instituţii etc., care-şi angajează asistente, secretare sau prin alte posturi doar pentru că se fu-fu-furişează cu ei pe unde au nevoie, pentru a avea şi ele ce băga în gură pe sărăcia şi criza asta de locuri de muncă. Nu performanţele profesionale şi criteriile de competiţie selectivă primează la angajarea acestor tîrfe de nevoie pentru şefi, ci vîrsta şi măiestria cu reuşesc să le stoarcă suzeta. Nu credeţi că a sosit timpul ca să-i fu-fu-fu-găurim şi noi pe ei în toate borţile, adică să-i dăm jos din funcţiile pe care le-au ocupat prin cumpărarea electoratului, să-i trimitem la puşcărie, ca să-i fu-fu-fulmineze puşcăriaşii veterani pînă le-or face poponeţul zdrenţe?

Chiar astăzi, 19 Noiembrie, de ziua lui, cotoronţul Ghimpu şi-a luat „padruga”, ca să-l citez pe Vladimir Voronin, şi, ca doi porumbei, au plecat la Budapesta ca să-şi lepede penele. Fără să-l acuz de codoşlîc, Veaceslav Untilă, colegul său de partid, îi acoperă pe aceşti hulubaşi dezmăţaţi, spunînd că s-au dus să se zbenguie la un Congres. Vedeţi că şi aici ne-a tras-o Ghimpu? La cît de zgîrcit este, doar nu-şi imaginează nimeni că Ghimpu a plătit din buzunarele lui această călătorie erotico-politică!?

Hărnicuţa Alinuţa, care-i electrizează lui ghea’ Mişa vrăbiuţa, tot astăzi, i-a adresat ghiujului Ghimpu următoarea urare: „La mulți ani, Domnule Președinte!” Cu „D” mare, de la „dac” şi cu „P” mare de la pul-pul-pulpă! Ghimpu, la Alina, şi-a-ntărit bulina!

Mihai CONŢIU