SE CUNOSC SEMIFINALISTELE CUPEI MOLDOVEI LA FOTBAL

Milsami - Sfîntul Gheorghe și Sheriff - Dinamo-Auto sînt perechile din semifinalele Cupei Moldovei la fotbal. Doar Dinamo-Auto a avut emoții la calificare în penultimul act, transmite IPN.

Echipa antrenată de Igor Dobrovolski a avut nevoie de seria penalty-uri pentru a se impune pe terenul formației FC Bălți. Timpul regulamentar s-a încheiat nedecis 1-1, iar în prelungirile echipele au mai marcat cîte două ori. La loviturile de departajare, Dinamo-Auto s-a impus cu 4-3 după ce portarul Maxim Bardîș s-a opus la șutul mijlocașului din Madagascar, Zotsara Randriambololona.

Milsami s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Zimbru. „Vulturii roșii” au condus din minutul 28 cu 2-0 după golurile lui Sergiu Istrati și Igor Lambarschi. Mamadou Camara a stabilit scorul final în minutul 86 cu un șut superb din 16 metri.

Sheriff a surclasat-o pe Petrocub cu 4-0. Cedric Badolo și-a trecut în cont dubla, iar brazilienii Pernambuco și Bruno și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor.

Sfîntul Gheorghe a acces în semifinale după ce FC Florești s-a retras din competiție. Meciurile din penultimul act al Cupei Moldovei vor avea loc pe 26 aprilie.

Sursa: IPN