Scoaterea în afara legii a Partidului Șor și provocările care vor urma

Cum vor ”administra” guvernanții ”mitul” deja popularului ”binefăcător” bandit?

Mihai CONȚIU

Luni, 19 Iunie, probabil (dacă nu va interveni, iarăși, vreo amînare), vom afla dacă Partidul mafiotului Șor o să fie declarat neconstituțional de către Curtea Constituțională (CC). Nu anticipăm nimic, însă neconstituționalitatea acestui partid a fost clară încă de la fondarea lui. Asta o știu toți  oamenii cinstiți din această Țară, inclusiv cei plătiți de către el să iasă la proteste, dar care îl adulează pentru că ”le dă și lor ceva din ce-a furat”. Aceste ”vite votante de dus la abator” sunt atît de spălate pe creier încît nu înțeleg că sunt plătite, ca niște slugi, din niște miliarde furate de Ilan Șor, a căror număr nu-l pot socoti în mintea lor beteagă, pentru care vor plăti, pentru recuperarea lor, fiii și nepoții lor, poate chiar și strănepoții, care nu neapărat îi vor blestema, dar...

În condițiile actuale, nu CC ar fi trebuit să se pronunțe dacă Partidul Șor trebuie sau nu scos în afara legii, ci chiar încă ”ne-puternicul” SIS. Starea de urgență reclamă măsuri radicale de urgență. Partidul Șor este un ”agent străin”, al Federației Ruse, care atentează deschis la integritatea și independența Republicii Moldova. Nici nu mai vorbim despre sutele de milioane sau chiar miliarde de lei alocate ilegal de către Șor și Rusia pentru destabilizarea Republicii Moldova!

Repetăm, a cîta oară?, nedumerirea privitoare la libertatea pe care Șor o are pe rețelele de socializare fără să fie restricționat de către SIS. În acest context, sunt destule site-uri care-l redistribuie cu voluptate în mass-media. Oare o fac pe gratis, căci este lesne de intuit cu cîtă libertate circulă banii negri ai lui Șor prin Republica Moldova?

Dacă Partidul Șor va fi declarat neconstituțional, abia atunci vor începe adevăratele probleme pentru guvernanți, care vor fi provocate, întreținute și mai virulent de către Șor și ruși. Firește că deputații Partidului Șor, dacă va fi declarat neconstituțional, nu vor deveni ”independenți”, așa cum îi lasă legea leneșă ca să devină, ci se vor pitula subversiv sub o altă formulă, una cu mult mai periculoasă. Observați numai cum se ”reformulează” niște socialiști, dar o să-i vedeți și pe alții!

Cum vor ”administra” guvernanții ”mitul” deja popularului ”binefăcător” bandit? Vă dați seama ce se va întîmpla dacă se anunță că un ”magazin social” al lui Șor se închide din cauza guvernării? Cum vor ”administra” guvernanții ”mitul” deja popularului ”binefăcător” bandit Șor cînd ”revoltele sociale” se vor ”reformula permanent” după metodele banditești rusești și cele ale lui Șor?

Ne oprim aici, promițînd că vom reveni, după decizia CC!