ROMA N-A REUŞIT SĂ PROFITE DE REMIZA LUI JUVENTUS

AS Roma avea ocazia să se apropie la un punct de lidera Juventus Torino dacă învingea pe Sassuolo, în etapa a 14-a din Serie A. Gruparea din capitala Italiei a remizat însă cu adversara sa, scor 2-2, după ce o lungă perioadă de timp a fost condusă cu scorul de 2-0.

Vedeta celor de la Sassuolo, Simone Zaza a marcat două goluri în debutul meciului, în minutele 15 şi 18. Roma s-a trezit tîrziu, şi numai după ce a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Daniele De Rossi (55). Primul gol al gazdelor a venit în urma unui penalty obţinut de Gervinho şi transformat de Ljajic (78), apoi acelaşi jucător a egalat în ultimul minut al partidei. Şi oaspeţii au avut un jucător eliminat, este vorba de Vrsaljko (90).

Juventus remizase, scor 0-0, la Florenţa. Sîmbătă s-a mai jucat o partidă care s-a încheiat nedecis, este vorba de Torino - Palermo (2-2).

 

Echipele mici din Italia au prins aripi

După Juventus (0-0 la Florenţa) şi Roma (2-2 acasă cu Sassuolo), a venit rîndul altei echipe cu pretenţii din Italia să remizeze în runda a 14-a din Serie A. Este vorba de Napoli, care n-a reuşit, duminică, să învingă pe teren propriu pe modesta Empoli. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Ca şi Sassuolo aseară pe "Olimpico", şi Empoli a condus pe San Paolo cu scorul de 2-0, graţie golurilor marcate de

Simone Verdi 19 şi Daniele Rugani 53. Napoletanii au revenit şi numai în cinci minute au punctat de două ori, prin Duván Zapata 67 şi Jonathan de Guzmán 72, dar n+au mai fost în stare să înscrie şi golul victoriei. Formaţia pregătită de Rafael Benitez se află la al 4-lea meci egal consecutiv, în toate competiţiile.

Sursa: romaniansoccer.ro