Respect! Nu ne-am dori si noi s-o patim ca el? La 82 de ani, a fost arestat pentru ca a condus sub influenta alcoolului si a făcut si accident

Soţul preşedintei Camerei Reprezentanţilor a Congresului american, democrata Nancy Pelosi, a fost arestat pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului, în noaptea de Sîmbătă spre Duminică, în comitatul Napa din California, după ce maşina sa a fost implicată într-un coliziune cu un alt vehicul, a comunicat Poliţia rutieră din California, transmite Reuters, potrivit agerpres.

Paul Pelosi, în vîrstă de 82 ani, a fost plasat în arest în Centrul de detenţie al comitatului Napa, după ce a fost inculpat pentru două infracţiuni, iar cauţiunea a fost stabilită la 5.000 dolari.

Conform Poliţiei Rutiere, Pelosi se afla la volanul un automobil Porsche, fabricat în 2021, şi încerca să traverseze o şosea, cînd vehiculul său a fost lovit de un Jeep condus de un bărbat de 48 ani. Nici o persoană nu a fost rănită, a indicat patrula. Cel de-al doilea şofer nu a fost arestat.

În California, legea le interzice şoferilor să conducă dacă au o alcoolemie de peste 0,08 grame/decilitru.

Nancy Pelosi se afla Duminică în statul Rhode Island pentru a ţine un discurs inaugural la Universitatea Brown.

”Preşedinta (Camerei Reprezentanţilor) nu va comenta cu privire la această problemă privată care s-a petrecut în timp ce ea se afla pe Coasta de Est”, a declarat purtătorul ei de cuvînt, Drew Hammill.