PRODUSELE PASCALE „FRANZELUTA” – BINECUVINTATE DE INALT PREA SFINTITUL MITROPOLIT VLADIMIR

Produsele pascale „Franzeluţa” au fost binecuvîntate, în cadrul unei ceremonii speciale, de către Înalt Prea Sfinţitul Vladimir, Mitropolit al Chişinăului şi Întregii Moldove. Evenimentul a avut loc în hala de producere a produselor pascale de la fabrica nr. 2 a Combinatului de produse de panificaţie „Franzeluţa” SA.

Directorul general al combinatului, Victor Cojocaru, alături de colaboratori ai întreprinderii, au asistat la oficierea ceremoniei de sfinţire.

La final, Victor Cojocaru a adus mulţumiri Înalt Prea Sfinţitului Mitropolit Vladimir, menţionînd că, an de an, întreprinderea depune eforturi pentru ca consumatorii din Republica Moldova să aibă pe masa de sărbătoare cozonaci, rulade, checuri binecuvîntate de către ÎPS Vladimir.

Directorul a precizat că este al treilea an, cînd în preajma Sărbătorilor Pascale, sînt sfinţite produsele pascale „Franzeluţa”, iar tradiţia va continua în fiecare an.

Produsele pag 2_1 copy.jpg

Combinatului de produse de panificaţie „Franzeluţa” S.A. propune consumatorilor săi, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, o gamă variată de produse: checuri şi cozonaci tradiţionali, panettone şi figurine dulci. Umplutura este variată şi gustoasă: cu magiun, miez de nucă, mac, stafide, ciocolată, fructe zaharisite. Ornarea, la fel, vă va surprinde: glazură de cofetărie, talaş de cocos, marmeladă, arahide, fulgi de migdale. Toate produsele „Franzeluţa” sînt de cea mai bună calitate, proaspete şi aromate.

„Franzeluţa”pune accent deosebit nu doar pe produsele tradiţionale, cozonacii, pasca, ruladele cu gem, dar şi pe produsele moderne, cum sînt pannetone, ciocottone. Scopul nostru este de a oferi consumatorilor noştri o gamă cît mai largă de produse, pe gustul fiecăruia. Tradiţiile şi inovaţiile sînt ceea ce caracterizează activitatea combinatului nostru”, a precizat Victor Cojocaru.

Produsele pag 2_2.jpg

De altfel, în acest an au fost lansate şi o serie de produse noi, cum este pannetone Ciocottone, checurile Pasiune, Armonie, Magie. Toate produsele pascale „Franzeluţa” sînt ambalate special pentru sărbătoare.

Totodată, astăzi a fost dată în exploatare o linie nouă pentru produse de panificaţie în forme şi pe foi. Această linie va produce un asortiment larg de produse: pîine din făină de grîu, din făină de grîu cu secară, pîine de secara, chifle, colaci.

Linia este multifuncţională, e mecanizata, are o suprafaţă de coacere de 42,5 metri pătraţi şi dispune de cuptor de coacere în două nivele. Capacitate liniei constituie 17-18 tone/24 de ore.

Linia de producere nouă, de asemenea, a fost sfinţită.

La eveniment au participat reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, dar şi specialişti în domeniul securităţii alimentare.