PRIMA ZI, DUMINICA, 11 IULIE, SI ZILELE DE DUPA…

Atenție la hoțiile electorale ale celor care strigă ”hoții”!

Scriam într-un editorial mai din urmă că una dintre cele mai diabolice dimensiuni vociferate de către Maia Sandu și PAS se referă al ”posibilele fraude cu voturile din regiunea transnistreană”. Acest ”pericol” a fost semnalat obsesiv de ei aproape zilnic, pe toate canalele mediatice aservite lor, dorind ca toată opinia publică națională și internațională să fie convinsă că doar acest segment electoral poate fi subiect al fraudei. Aici avem de-a face cu o strategie gîndită astfel încît și oficialii Ambasadelor occidentale de la Chișinău să fie focusați exclusiv în această direcție, singura despre care se vor și pronunța în cazul în care rezultatul alegerilor nu va conveni Maiei Sandu și sponsorilor occidentali ai PAS.

Ca și în ziua alegerilor prezidențiale, veți vedea că reprezentanții PAS vor isteriza efectiv orice moment ”favorabil lor” la punctele ce delimitează regiunea transnistreană de restul Țării! Vor specula situații gen ”transport organizat”, ”voturi cumpărate”, dar cum vor fi monitorizate aceleași suspiciuni de fraude la secțiile de votare din:

- Bologna, Via del Pilastro 2, Hotel Savoia, Piacenza Strada Val Nure 7, Piacenza, Hotel Best Western Park, Treviso, str. Terraglio, 140, Hotel Maggior Consiglio etc. din Italia;

- Berlin Campus Rütli, Haus E, Rütlistraße 9, 12045 Berlin, Frankfurt pe Main Pfaffenwiese 301, 65929 Frankfurt pe Main, Centrul „Jahrhunderthalle”, Bremen Radisson Blu Hotel, Boettcherstrasse 2, D. 28195 Bremen etc. din Germania;

- Bacău, Craiova, Galați, Suceava, Timișoara, Constanța etc. din România, ca să ne oprim doar la acestea?

Demn de precizat e faptul că ne referim strict la secțiile de votare care nu sunt în incinta Consulatelor și Ambasadelor!

V-am mai spus că există deja multe mărturii ale mai multor moldoveni din Europa, potrivit cărora li s-au oferit cîte 200 de euro și transport organizat la secțiile de votare cu condiția să voteze pentru PAS. Ei, bine, în cazul în care rezultatul alegerilor nu va conveni Președinției și PAS, veți vedea că am avut dreptate în tot ce vă spuneam și scriem, după ce veți constata că Președinția, PAS și anumiți diplomați occidentali vor vorbi despre ”fraude cu voturile moldovenilor transnistreni”. Absolut nimeni nu va fi interesat și nu va comenta nici un caz de fraudă electorală din secțiile de votare din Occident, indiferent de numărul și evidența unor astfel de abuzuri electorale.

Marea hoție electorală va fi în secțiile de votare din România, Europa Occidentală, mai ales, dar și Canada și SUA. Marea hoție electorală a fost declanșată de Sandu și susținută pînă în ziua alegerilor, sub atenta protecție a sponsorilor ei germani și nu numai. Diaspora pe care ea o cheamă să voteze PAS nu știe cine-i Sandu. Părinții celor din diasporă nu votează PAS pentru că Sandu nu merge niciodată la slujbe bisericești ori în pelerinaje religioase, ci doar la paradele homosexualilor și lesbienelor. Astfel, Corectitudinea Politică reprezentată de Sandu i-a făcut și îi va face pe cei care votează PAS să voteze simultan și împotriva bisericii părinților lor în care i-au botezat.

Ziua votării va fi una nu doar a confruntărilor electorale politice, ci și una a războiului declanșat prin vot democratic împotriva tradițiilor strămoșești, împotriva credinței tradiționale și a bisericii! Zilele de după votare, credeți-ne, vor fi extrem de tumultoase, frustrante și dezamăgitoare. ”PLDM – Aripa Tînără” și rodată în hoții, intrat într-un Parlament în care nu o să aibă majoritatea absolută, se va etala rău mirositor în fața celor care i-au dat votul, dar și împotriva celorlalți. Oare cum o să arate (re)dezamăgirea celor dezamăgiți prima dată de Filat? Mai merită compasiunea noastră? Nu!

Mihai CONȚIU