PRESEDINTELE TARII A AVUT O INTREVEDERE CU AMBASADORUL REPUBLICII FEDERALE GERMANIA IN REPUBLICA MOLDOVA, ANGELA GANNINGER

În cadrul întrevederii părțile au făcut un schimb de opinii cu privire la situația politică internă și externă a țării, exprimîndu-și deschiderea pentru intensificarea cooperării strategice bilaterale în toate domeniile de interes comun.

O atenție specială șeful statului a acordat campaniei electorale pentru alegerile parlamentare care a început astăzi în Republica Moldova. Igor Dodon a menționat importanța pe care o are acest scrutin pentru viitorul țării noastre, precum și interesul de a asigura desfășurarea alegerilor în mod corect, liber și democratic. Președintele țării a reiterat faptul că nu va participa în lupta politică pentru fotoliul de deputat în Parlament, concentrîndu-și eforturile asupra realizării sarcinilor strategice ale țării pe plan intern și extern.

În context Igor Dodon a exprimat recunoștință partenerilor internaționali, organizațiilor internaționale, care au delegat observatori pentru monitorizarea campaniei electorale.

”Voi depune toate eforturile ca în rezultatul alegerilor să fie format un Parlament și un guvern nou, în strictă corespundere cu voința poporului Republicii Moldova”, a concluzionat șeful statului.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova