Plahotniuc, un ciine turbat fugar… spre propriu-i ecarisaj

A fugit în SUA de frica legilor și Constituției pe care le-a încălcat și le-a batjocorit. După ce a fost ”stors informativ” ca o lămîie, americanii l-au lăsat să fugă mai departe. Nu mai au nevoie de el. Nu vor să se mînjească! A milogit adăpost la alte Țări care n-au vrut să ”se contamineze” cu el. Nici România oficială, nu cea a securiștilor complici cu el, nu-și poate permite să ”îmbălsămeze” un astfel de hoit. Fuge ca un cîine turbat din Țară în Țară, sperînd să se întoarcă biruitor în propria-i Țară, pe care a batjocorit-o cum nici popoarele migratoare nu au făcut-o.

Are sute și sute de milioane de euro și de dolari și vile în cele mai scumpe locații europene și americane. Cu toate acestea, va fi nevoit să constate că nu-și va putea cumpăra libertatea dorită și Puterea pierdută cu nici un preț. Spune că nu-i vinovat. Atunci de ce fuge ca un ticălos? De crimele pe care le-a făcut nu poate fugi decît dacă se va sinucide. Nici de cele săvîrșite prin alții pe care i-a plătit! Îl vor urmări și în mormînt! Acum, criminalul Plahotniuc a ajuns cu fuga lui în Turcia. Procurorul general al Republicii Moldova a semnat deja documentul prin care îi cere extrădarea.

Crede că dacă a dat odată mîna cu Președintele Erdogan, acesta îl poate ajuta să-și cumpere libertatea și revenirea triumfală în Țară. Președintele turc are obligații mult prea majore ca să aibă timp pentru un cîine turbat expirat și jigărit din clipa în care a fugit din SUA. Subestimează autoritățile turce la fel cum a subestimat, în întreaga lui viața, pe toată lumea. Clipa încarcerării lui în ecarisajul natal e aproape.

”Aleargă după noi ca să te prindem”, cîne turbat!