Pentru citi curcani a dat Plahotniuc bani ca sa fie aruncati peste gardul Presedintiei?

N-o spun cu patimă ori ură personală că Plahotniuc este muribund încă de circa cu un an în urmă. Nu dau detalii! Am probele mele personale, credeți-mă! Personal, am crezut tot timpul că Președintele Igor Dodon îi va fi călăul politic. Turbam de furie pînă acum cîteva zile că amicul Andrei Năstase nu înțelegea și el acest lucru, motiv pentru care l-am tot criticat din pricina unor nefaste influențe ”butnaro-cheieniste”. Pe de altă parte, tot în plan personal, am așteptat cu răbdare să asist la agonia celui care se crede încă un fel de Dumnezeu al tuturor moldovenilor. Mă refer, firește, la criminalul Plahotniuc, pentru că asta și este.

Ceea ce se întîmplă acum în Republica Moldova nu este revoluția mea. Eu am avut revoluția mea la timpul meu. Îmi pasă însă și mă doare pentru că este revoluția fraților, surorilor și iubiților mei moldoveni întru vecie. Sunt om supus tuturor greșelilor, numai că un dram de înțelepciune mă ferește de foarte multe. De altele nu! Dacă am fost atît de slab încît să răsuflu ușurat după agonia dictatorului Nicolae Ceaușescu, condamnat ilegal la o moarte pe care oricum o merita, de ce oare să nu fiu victima aceleiași slăbiciuni și să beau, la fel de ușurat, un whisky la agonia celui mai mare ticălos dintre moldoveni? Despre Plahotniuc vorbesc! Cînd spun Plahotniuc, spun și Sistemul creat de el, care cuprinde bandele întregi de politicieni, analiști, diplomați și agenți din România, laolaltă cu slugile locale.

Astăzi, 9 Iulie, mafiotul politic Plahotniuc și-a adus în centrul Capitalei hoardele plătite de susținători ai regimului său mafiot. În timpul balonării manifestației care s-a dezumflat deja, niște zdrențe de susținători au aruncat 5 curcani peste gardul Președinției într-o simbolistică doar de mahmureala lor înțeleasă. Doar 5 curcani? Mă îndoiesc. La banii lui furați, sunt sigur că Plahotniuc a plătit pentru cel puțin 30. Asta înseamnă că înfometații lui susținători s-au zgîrcit și și-au dus acasă restul de 25 de curcani. Mafiotul este în dilemă pentru că nu știe cum să-i pedepsească. Să-i dea afară din serviciu poate, dar să-i dea afară și de la demonstrațiile lui criminale nu se poate îndura. Ce-i de făcut? Eu cred că lucrătorii de la Președinție ar trebui să păstreze acești trei curcani și, ținînd seama de criza economică gravă cu care ne confruntăm, să-i păstreze pentru parastasul de pomenire netrebnică al lui Plahotniuc!

Dacă, în viziunea împrumutată de Plahotniuc de la Usatîi, Președintele Dodon este curcan, el ce este – cioară sau bufniță? Poate că nici atît pentru că și aceste păsări sunt mai nobile decît el!