Șor, ”binefăcătorul” bandit al Țării

”Marfă” pentru Procuratură

Mihai CONȚIU

În ziua de 19 Iunie, Curtea Constituțională a scos în afara legii Partidul Șor. Pe data de 22 Iunie, prin intermediul rețelelor sociale, la care Ilan Șor are acces, așa cum SIS are acces la orice vrea să știe despre noi, banditul penal a anunțat:

”Echipa Partidului ȘOR este în căutarea persoanelor cu aptitudini manageriale, iar salariul oficial pe care îl oferim este de cel puțin 30.000 de lei”. (…) ”Mă adresez către toți cei interesați și au dorința de a contribui la punerea în aplicare a proiectelor frumoase pentru orașele, satele și raioanele din Moldova să trimită CV-ul la adresa de e-mail: i.sor.research@gmail.com.” (…) ” Dragi manageri din toată țara, suntem gata să vă oferim un loc de muncă bun, un salariu decent, pentru a realiza lucruri importante pentru țară. Aștept CV-urile voastre”, a comunicat Ilan Șor într-o intervenție video necenzurată de nimeni.

Prin această ofertă, la modul cel mai practic și agresiv cu putință, Șor și rușii care finanțează masiv destabilizarea Republicii Moldova vor să inducă în mintea moldovenilor convingerea că ei se pot substitui Statului Republica Moldova. Observați că fugarul penal vorbește despre ”satele și raioanele din Moldova” ca fiind în stricta lui subordonare și responsabilitate!

Ni se pare absurd să ne întrebăm de unde are ”echipa Partidului ȘOR” atîți bani încît să garanteze salarii lunare de ”cel puțin 30.000 de lei” pentru doritorii care, presupunem, vor fi destui? Răspunsul la această întrebare, credem, trebuia de mult să ni-l ofere SIS, printr-un comunicat oficial!

Această oferă venită din partea lui Șor și a rușilor finanțatori nu este doar o ”mită salarială” oarecare, de atragere a unor specialiști în tabăra inamicilor Republicii Moldova, ci și o instigare, cu bătaie lungă, la revolte social-politice de mari proporții. Prin această manipulare, Șor și rușii vor să le spună moldovenilor: ”Iată ce salarii vă oferim noi și uitați ce salarii aveți pentru că vreți să vă integrați în UE!”

În perspectivă, dincolo de ”romanticul SIS”, chestiunea aceasta chiar că este ”marfă” pentru Procuratură, iar asta din clipa în care primii amatori ”pun botul”!