ŞOCANT: Ea a fost desemnată CEA MAI URÎTĂ femeie din toate timpurile!

Cei care o vedeau aveau COŞMARURI

O femeie considerată a fi cea mai urîtă reprezentată a sexului frumos din toate timpurile şi-a găsit, în sfîrşit, odihna veşnică, după ce trupul ei a fost îngropat în oraşul natal, la 153 de ani de la deces.

Julia Pastrana a fost toată viaţa exploatată şi prezentată lumii ca fiind o ciudăţenie, pînă la moartea ei, în 1860. Ulterior, trupul ei a ajuns într-un institut de cercetare din Oslo, pentru a fi studiat, iar acum a fost, în sfîrşit, înmormîntat aşa cum se cuvine. Femeia era privită ca o adevărată ciudăţenie pentru ca, din cauza unei boli rare, avea întreg corpul, inclusiv faţa, acoperit de un strat gros de păr. De asemenea, ea suferea de o malformaţie care îi făcea buzele şi gingiile extrem de groase.

În 1854, cînd avea doar 20 de ani, a fost remarcată de un mexican care a cumpărat-o şi a exploatat-o, făcînd bani frumoşi de pe urma ei. Lumea era atît de uimită de aspectul ei fizic încît mulţi credeau că este rezultatul împerecherii între om şi urangutan. Julia Pastrana a dat naştere chiar şi unui bebeluş. Acesta i-a moştenit însă bolile şi a murit la doar 35 de ore de la venirea pe lume. La vîrsta de 26 de ani, femeia a încetat din viaţă în urma unor complicaţii.

Kanal D