O romanca a fost ucisa de un marocan, intr-un bar din Italia, pentru ca ii refuzase avansurile

Un bărbat  de 34 de ani a fost arestat de carabinierii din Pinerolo (Italia) pentru uciderea unei românce de 44 de ani şi rănirea altor două persoane. Bărbatul de 34 de ani şi-a înjunghiat victimele într-un bar din Torino imediat după ce românca i-a respins avansurile.

Clienţii barului ”Primavera” din Luserna San Giovanni, provincia Torino, au trăit luni noaptea clipe de groază. Carmen D., o româncă în vîrstă de 44 de ani, se afla în local cu cîţiva prieteni, iar la un moment dat la masa lor s-a aşezat Hounafi Mehdi, un marocan în vîrstă de 34 de ani, care a început să îi facă avansuri. Femeia l-a refuzat şi nimeni nu şi-a imaginat ce avea să se întîmple peste cîteva momente.

Într-un acces de furie necontrolată, bărbatul a lovit-o pe româncă de cîteva ori în spate cu un cuţit, dar şi pe alţi doi prieteni ai acesteia. Loviturile au fost plasate în zone vitale, pentru că românca a murit la cîteva secunde după ce fusese înjunghiată. Potrivit martorilor la crimă, victima şi agresorul nu se cunoşteau. "A fost ca într-un film de groază", a povestit una dintre persoanele care au asistat la întreaga scenă.

A încercat să fugă

În urma reconstituirii, anchetatorii au stabilit că românca nu a avut nici o şansă să scape de atacul marocanului. Acesta a lovit-o în spate cu un cuţit la scurt timp după ce îi respinsese avansurile şi nu a avut astfel posibilitatea să se apere. În bar, în afară de victimă, se mai aflau şase clienţi şi două prietene ale acesteia, Simona şi Loriana, nepoata şi fiica proprietarilor.

După crimă, criminalul a părăsit barul, probabil pentru a încerca să fugă, dar a fost reţinut după numai 100 de metri de Poliţia din Pinerolo, alertată de martori.  Carabinierii au găsit şi cuţitul cu care a fost ucis românca.  Marocanul îl aruncase în spatele unui automat de ţigări, la cîţiva paşi de locul unde a fost reţinut bărbatul.

”Ar fi putut fi un masacru”

Autorul crimei, Hounafi Mehdi, a stat iniţial la o masă lîngă grupul de prieteni al româncei. "Nu-l mai văzusem niciodată. Nu-l cunoşteam", spune Simona, una dintre prietenele victimei, care a încercat fără succes să o resusciteze pe femeie.

”El şi Carmen stăteau de o parte şi de alta a mesei. Apoi, ea i-a spus clar că vrea să plece, iar el a scos cuţitul", povesteşte prietena româncei.

Cu acel cuţit, care avea o lamă de 30 de centimetri lungime, Carmen D. a fost lovită în mod repetat în spate. După ce s-a prăbuşit la pămînt, bărbatul i-a înjunghiat şi pe prietenii ei. Martorii la incidentul violent vorbesc chiar despre o execuţie.

"I-a lovit pe toţi în acelaşi loc, în spate, chiar sub gît. A fost ca un film de groază. Ar fi putut fi un masacru", mai spune Simona, citată de FanPage.

Hounafi Mehdi a fost arestat şi urmează să fie interogat de anchetatori, la fel ca şi cei doi prieteni ai victimei, care se află acum în spital. Carmen lucra ca muncitoare sezonieră la o fabrică de apă minerală din Italia. Era despărţită şi avea o fiică de 17 ani.