O NOUA RUNDA DE NEGOCIERI PLDM, PD SI PL A AVUT LOC ASTAZI

O nouă rundă de negocieri PLDM, PD şi PL a avut loc astăzi. La finele acesteia, cei trei lideri au anunţat că semnarea acordului de constituire a coaliţiei de guvernare este foarte aproape.

Discuţiile au durat aproape cinci ore, iar la final cei trei preşedinţi de formaţiuni au fost laconici. “Negocierile continuă, însă sîntem aproape de final", a menţionat liderul PLDM Vlad Filat.

Preşedintele democraţilor a specificat că astăzi s-a lucrat pe mai multe domenii, fiind discutate minuţios problemele cu care se confruntă Moldova. “Sîntem aproape de a pune punctul final, iar pînă la sfîrşitul lunii iulie trebuie să avem nu doar acordul semnat, dar şi un Guvern învestit şi o majoritate parlamentară funcţională", a opinat Marian Lupu.

Liderul PL Mihai Ghimpu a menţionat că cel mai important este să fie formată o alianţă de guvernare, pentru a fi păstrat vectorul european de dezvoltare a ţării.

Virginia Filip 20.07.2015 - 22:41

O alianta trebuie facuta cat mai curand, dar nu uitati, stimati lideri politici, principalul obiectiv: acela de a duce tara in Uniunea Europeana. Mai putine discutii si mai multe fapte, asta ne dorim noi alegatorii. Fiti un exemplu pentru tara, dar unul pozitiv, nu unul gen Voronin.