„ŢĂNDĂRICĂ” PENTRU VIITORII COPII

Teatrul bucureştean a jucat în faţa copiilor pentru… viitori copii

Actorii Teatrului „Ţăndărică” din Bucureşti au făcut o donaţie de 30.000 lei pentru modernizarea Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău, în cadrul campaniei naţionale Renaşte Moldova. În plus, pentru a ajuta la îmbunătăţirea condiţiilor pentru pacienţii maternităţii, banii acumulaţi din vînzarea biletelor la cele două spectacole susţinute, Sîmbată, de trupa Teatrului „Ţăndărică” la Chişinău, vor fi, de asemenea, transferaţi Institutului Mamei şi Copilului.

TANDARICA LILIANA GAVRILESCU copy.jpg

Aflaţi la Chişinău pentru a susţine două reprezentaţii ale spectacolului „Capra cu trei iezi”, actorii de la Teatrul „Ţăndărică” au efectuat, în ziua de 25 Mai, şi o vizită la maternitatea pentru care se colectează bani în cadrul proiectului social Renaşte Moldova. "Copiii sînt viitorul fiecărei ţări, sînt ca o bijuterie de care trebuie să avem grijă şi să o preţuim. Noi, cu deosebit respect şi admiraţie, ne alăturăm campaniei Renaşte Moldova. Am venit astăzi cu o contribuţie de 30.000 lei de a da putere începutului acestui proiect, pentru a fi alături de mame, bunicuţe şi copii", a spus Liliana Gavrilescu, actor la Teatrul „Ţăndărică”, cu prilejul vizitei la Institutul Mamei şi Copilului.

"Ne bucurăm că putem face ceva pentru copii, mame, ne-au emoţionat micuţii pe care i-am văzut aici. Se vede că este mare nevoie de fonduri, de echipament pentru a face cele mai bune condiţii pentru pacienţi. Renaşte Moldova este o idee bravo, foarte bine gîndită şi despre care am auzit multe lucruri frumoase", a spus Cristian Mitescu, actor al trupei „Ţăndărică”. El a precizat că toţi actorii Teatrului din Bucureşti au fost impresionaţi de primirea caldă pe care au avut-o în Republica Moldova.

La ambele spectacole jucate la Filarmonica Naţională din Chişinău, “Capra cu trei iezi”, sala a fost plină de spectatori. Cei 146.400 de lei strînşi din vînzarea biletelor vor fi transferaţi, în zilele următoare, în conturile Institutului Mamei şi Copilului.