MESAJUL LUI ION CEBAN DUPA BRIEFINGUL LUI ANDREI NASTASE

Primarul ales al Chișinăului, Ion Ceban, a postat pe Facebook un mesaj prin care-i mulțumește pentru „urările de succes” fostului său contracandidat, Andrei Năstase.

Primarul ales al Chișinăului, Ion Ceban, i-a mulțumit lui Andrei Năstase pentru „urările de succes”, pe care acesta i le-a adresat într-un briefing susținut în dimineața de marți, 5 noiembrie.

„Mulțumesc domnului Năstase pentru urările de succes în activitatea mea de primar general al capitalei, care va începe imediat ce mandatul va fi validat”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

Primarul ales a adăugat că le este „recunoscător colegilor din bloc” pentru „disponibilitatea de a susține în Consiliul Municipal Chișinău (CMC) proiectele de interes comunitar”.

„Propunerea de asumare a responsabilităților pe care am făcut-o anterior a avut același scop, să muncim împreună pentru rezolvarea problemelor oamenilor și municipalității. Eu deja mi-am asumat toată responsabilitatea pentru gestionarea eficientă a primăriei și sînt pregătit pentru munca constructivă sub orice formă cu toți consilierii din CMC.

Sursa: sputnik.md