MESAJ DE FELICITARE PENTRU PRESEDINTELE TURKMENISTANULUI, GURBANGULY BERDIMUHAMEDOW, CU OCAZIA ZILEI SALE DE NASTERE

Stimate Gurbanguly Mälikgulyýewiç,

Vă felicit din toată inima și cu multă căldură cu ocazia zilei de naștere, dorindu-Vă sincer multă sănătate, viață lungă, fericire, bunăstare, noi succese și realizarea obiectivelor importante pentru țara Dumneavoastră. Fie ca în exercitarea înaltei funcții de șef al statului să Vă însoțească întotdeauna norocul, buna înțelegere și sprijinul din partea poporului turkmen.

În acest mesaj de felicitare, doresc să menționez, în special, că Republica Moldova și Turkmenistanul, de multă vreme, cooperează cu succes și fructuos, atît la nivel interstatal, cît și în cadrul diverselor organizații regionale și internaționale. Apreciem, de asemenea, meritele Dumneavoastră deosebite, în calitate de Președinte al țării, în realizarea în Moldova cu ajutorul Turkmenistanului a mai multor proiecte social-umanitare. Îmi exprim speranța pentru intensificarea în continuare a cooperării țărilor și popoarelor noastre în diferite domenii de interes reciproc.

Reiterînd cele mai alese urări de bine prilejuite de aniversare, Vă rog să primiți, Stimate Domnule Președinte, omagiul celui mai profund respect.

Igor Dodon, Preşedinte al R. Moldova