MECIUL MOLDOVA - AUSTRIA A INCEPUT CU 30 DE MINUTE INTIRZIERE

Partida Moldova - Austria, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022, a început aseară, 1 septembrie, cu o întîrziere de 30 de minute din cauza unei drone care survola deasupra stadionului Zimbru.

Din motive de securitate, arbitrul englez Paul Tierney a refuzat să dea startul partidei și a solicitat intervenția poliției. După aproximativ 15 minute, fotbaliștii austrieci au părăsit terenul, fiind urmați de cei moldoveni. Oficialii meciului au permis ca partida să înceapă după ce au fost asigurați că problema a fost înlăturată, iar echipele au revenit de la vestiare.

Moldova a pierdut cu 0-2 partida cu Austria. Christoph Baumgartner a înscris cu un șut din afara careului în ultimul minut al primei reprize, iar în prelungirile reprizei secunde, Marko Arnautovic a stabilit scorul final după o pasă bună a lui David Alaba.

Pentru echipa condusă de Roberto Bordin urmează două partide în deplasare: pe 4 septembrie – cu Scoția, iar pe 7 septembrie – cu Insulele Feroe.

Aseară s-au disputat alte două meciuri în grupa F. Danemarca, semifinalista de la EURO2020, a dispus de Scoția cu 2-0, iar Israel a învins reprezentativa Insulelor Feroe cu 4-0.

Sursa: IPN