Masacru provocat de teoriile conspiratiei. Un american a ucis trei persoane, intre care si fratele sau, care administra vaccinuri impotriva COVID-19

Un bărbat în vîrstă de 46 de ani, Jeffrey Allen Burnham, a fost arestat pentru uciderea, la Maryland, a trei persoane, între care fratele său, un farmacist care administra vaccinuri împotriva covid-19, şi cumnata sa, găsiţi asasinaţi acasă, relatează Yahoo News.

Poliţişti au descoperit-o mai întîi pe Rebecca Reynolds, o prietenă a mamei sale, asasinată acasă. Bărbatul a furat apoi maşina victimei şi s-a dus la locuinţa fratelui său, potrivit The Independent.  

Suspectul şi-a ucis apoi fratele, pe Brian Robinette, în vîrstă de 58 de ani, şi pe soţia acestuia, Kelly Sue, în vîrstă de 57 de ani, la 30 Septembrie. Ei au fost găsiţi morţi acasă de către Poliţie, care a emis un mandat de căutare. Jeffrey Allen Burnham a fugit, apoi, cu o maşină roşie, de la domiciliul fratelui său.  

El a fost arestat la 1 Octombrie, la Davis, în West Virginia, la marginea unui drum.   Potrivit procesului-verbal, Jeffrey Allen Burnham i-ar fi spus unei persoane, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, că fratele său, un farmacist, ”omora oameni cu vaccinul împotriva covid-19”. Acesta i-a spus mamei sale că el consideră că Guvernul otrăveşte oamenii cu aceste vaccinuri. Suspectul ar fi repetat în mai multe rînduri că ”Brian ştie ceva”. Bărbatul a fost inculpat de aceste trei crime.