LINIA DIRECTA CU PUTIN - UN DIALOG CU CETATENII RUSI

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, se va întreține, pentru a 18 oară de la aflarea în funcție, cu cetățenii ruși în cadrul tradiționalei Linii Directe cu președintele rus.

Discuția va începe la ora 12:00 (ora Moscovei care este și ora noastră locală). Discuția, care este preconizată se de desfășoare pe parcursul a trei ore, va putea fi urmărită online la mai multe posturi de televiziune și de radio din Federația Rusă, dar și pe site-ul Sputnik Moldova.

Cu o zi înainte de această discuție, șeful statului rus a avut o întîlnire cu conducerea administrației sale, cu unii vicepremieri, precum și cu ministrul finanțelor.

Liniile directe al președintelui rus au devenit deja tradiționale, ele datează de la primul mandat prezidențial al lui Putin. Debutul a avut loc pe 24 decembrie 2001: rușii au trimis 400 de mii de întrebări, Putin a reușit să răspundă la 46, conversația a durat aproximativ două ore și jumătate. Apoi, liderul rus a promis că va continua să discute cu cetățenii în direct. Un an mai tîrziu, aproximativ un milion și jumătate de întrebări au fost trimise președintelui Federației Ruse.

Sursa: sputnik.md