LIGA CAMPIONILOR

Atletico şi Monaco, cu emoţii, s-au calificat în “sferturi”

Atletico Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi seara, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 după lovituri de departajare, formaţia germană Bayer Leverkusen, în optimile competiţiei.

La finalul celor 120 de minute de joc, Atletico a condus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de M. Suarez, în minutul 27. În tur, Bayer Leverkusen s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

La loviturile de departajare, pentru Atletico Madrid au marcat Griezmann, M. Suarez şi Torres, în timp ce Raul Garcia şi Koke au ratat. Pentru Bayer Leverkusen au marcat Rolfes şi Castro, iar Calhanoglu, Omer Toprak şi Kiessling au ratat.

AS Monaco s-a calificat în “sferturi”, după ce a pierdut, scor 0-2, pe teren propriu, partida din manşa a doua a optimilor disputată cu Arsenal Londra. În tur, monegascii se impuseseră cu scorul de 3-1 la Londra. Pe ”Stade Louis II”, golurile ”tunarilor” au fost marcate de Olivier Giroud 36 şi Aaron Ramsey 79.

 

Simeone îşi va prelungi contractul cu Atletico

Tehnicianul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, va semna zilele următoare un nou contract cu gruparea madrilenă care s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, a anunţat sora antrenorului, Natalia, care este şi agentul argentinianului, informează L'Equipe.

Potrivit jurnalului francez, Simeone va semna un contract valabil pînă în iunie 2020.

"Vor fi veşti foarte bune zilele următoare. Dacă fanii echipei Atletico sînt mulţumiţi acum, vor fi şi mai mulţumiţi atunci", a declarat Natalia Simeone marţi seară, conform cotidianului Marca.

Diego Simeone a declarat că meciul cu Bayer a fost dificil, şi a menţionat că este mîndru că are jucători care îşi doresc mereu mai mult, informează uefa.com.

"A fost o muncă foarte bună de echipă. Nu este uşor să exersezi loviturile de departajare şi noi nu am făcut-o. Contează mai mult hotărîrea celor care execută şi calmul portarului. Oblak a trebuit să intre pe teren la un meci foarte dificil, dar era pregătit. Prima sa intervenţie reuşită la loviturile de departajare a fost decisivă şi calmul său a fost extraordinar. Echipa munceşte din greu şi îşi doreşte mereu mai mult", a spus Simeone.