Iti vine sa zici: Asa-i trebuie! Un tip ”anti-vaccin” din Anglia a murit de COVID convins ca va capata imunitate naturala si ca va invinge boala si fara vaccin

Un bărbat de 58 de ani din Anglia a refuzat să se vaccineze şi a murit de COVID. El a susţinut pînă în ultima clipă decizia de a nu se imuniza, spunînd la un moment dat că e chiar bucuros că s-a îmbolnăvit, pentru că va căpăta imunitate naturală împotriva virusului. Partenera lui, care s-a îmbolnăvit şi ea de COVID, a declarat că moartea lui a fost inutilă, scrie Adevarul.ro.

Leslie Lawrenson (58 de ani) a murit acasă, în oraşul Bournemouth din Anglia, pe 2 Iulie. Partenera lui, Amanda Mitchell, a fost şi ea infectată cu virusul şi a avut simptome grave la fel ca bărbatul. Ea spune că Leslie considera vaccinurile „experimentale” şi că moartea lui a fost inutilă. Bărbatul era absolvent al Universităţii Cambridge şi în urma mai multor postări de pe reţelele sociale cu privire la vaccin a ales să nu se imunizeze, spunînd că serurile nu au fost testate suficient, scrie BBC. Leslie s-a îmbolnăvit de COVID, dar cu toate că a avut simptome grave a refuzat să se interneze şi a preferat să rămînă acasă, confruntîndu-se cu febra şi dificultăţile respiratorii.

„Noaptea trecută a fost groaznică. Simptomele pe care le-am arătat în vlog au progresat rapid, iar eu am fost chinuit de dureri. E cert că am fost într-o situaţie la fel de rea ca atunci cînd am contactat gripa la 30 de ani. Am dormit puţin, şi febra era foarte mare, simţeam cum îmi arde trupul.” a scris Leslie Lawrenson pe Facebook.

Pe 2 Iulie, Leslie Lawrenson a murit de COVID acasă, în patul său. „Les a făcut o greşeală imensă şi a plătit preţul suprem pentru asta", a spus Amanda Mitchell. Ea a fost dusă la spital în aceeaşi zi şi a stat internată o săptămînă în secţia COVID. Unul dintre copiii cuplului a spus că bărbatul era îndoctrinat de postările cu privire la vaccin de pe reţelele sociale şi spunea că o mulţime de oameni o să moară din cauza serurilor, nu a virusului.