ION CEBAN: UNII FURA MILIARDE LA NIVEL DE TARA, ALTII – MILIOANE IN PRIMARIE

Comunicat de presă

Pe 14 mai, deputatul socialist Ion Ceban a susţinut un briefing de presă pe marginea incidentelor de la şedinţa Consiliului municipal Chişinău.

Deputatul socialist a menţionat că astăzi socialiştii au încercat să blocheze un alt furt de proporţii care era pus la cale de Consiliul municipal al capitalei în frunte cu actualul primar, Dorin Chirtoacă.

“Am blocat un alt act criminal de furt de milioane din patrimoniul municipiului Chişinău. Astăzi, pe ordinea de zi a CMC figurau peste 440 de proiecte de hotărîri care în mare parte conţineau distribuiri de terenuri, privatizări şi arendă. Pagubele estimate de experţi se ridică la 600 milioane de lei”, a declarat Ion Ceban.

 „Vom lupta pentru fiecare cetaţean din municipiul Chişinău. Sîntem unica forţă politică care luptă împotriva fărădelegilor. Astăzi a devenit clar că Chirtoacă este candidatul din umbră al oligarhilor”, a subliniat Ion Ceban. Totodata parlamentarul şi-a exprimat speranţa că după alegerile locale din 14 iunie, socialiştii vor obţine majoritatea în CMC, vor avea şi portofoliul de primar, iar actuala clica mafiotă va fi trasă la răspundere.