INTREBARI DESPRE JIGODISMUL POLITIC

Băi, netrebnicilor, voi aveți mamă, tată, nevastă și copii?

Cei care știu să citească, care nu au viermișori pe creier și nu le umblă animăluțe prin timpane înțeleg prea bine că, în rîndurile ce urmează, este vorba strict despre jigodii politice, haimanale de partid și golani violenți care ar trebui inculpați penal. În politică, indiferent dacă este vorba despre campanii electorale, polemici parlamentare ori dispute televizate, trebuie, obligatoriu, să existe o anumită decență, o limită care nu trebuie depășită în raport cu oponentul. Am dreptate George Simion? Nu poți să-ți înjuri de mamă adversarul politic și să nu fii de acord că și el ar avea acest drept. Am dreptate Dorin Chirtoacă? Bunul simț elementar trebuie să te împiedice să-i asediezi casa și să-i ”agresezi protestatar” soția și copiii oponentului tău politic. Am dreptate Valeriu Munteanu? Avînd pretenția că ești profesor de educație civică și de istorie, chiar necunoscînd istoria reală a României, nu ai dreptul să te comporți ca ultimul golan politic din mocirla străzii. Am dreptate, tinere neisprăvit și eșuat din start Vlad Bilețchi?

Demența, golănia și ultimul jigodism politic exportat de România către Republica Moldova este filiala moldovenească a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Știu foarte bine ce este AUR, știu ce spun, știu mocirla morală în care aventurierii moldoveni s-au avîntat și știu și eșecul care-i așteaptă, mai devreme sau mai tîrziu, atunci cînd vor fi judecați de copiii lor. ”Teribiliști”, nevoie mare, crezîndu-se ”originali”, adepții moldoveni ai AUR care sug patriotism din ugerul AUR din România, în frunte cu liderii lor, pe data de 7 Iunie, au împresurat casa lui Igor Dodon, în chip de proteste, ei știind că Dodon nu e acasă, ci doar soția și copiii.

Dincolo de jigodismul acestor ”protestatari la domiciliul oponentului”, am constatat și jigodismul unor posturi de televiziune, așa cum sunt Pro TV Chișinău, TV8, Jurnal TV etc., care, ca niște prostituate amorale, au ”înfierat, redat, în stil bolșevic”, reacțiile de nemulțumire ale lui Dodon, nu și jigodismul agresiv al ”protestatarilor” celor de la AUR!

 

Întrebări firești:

Valeriu Munteanu, ție ți-ar conveni ca, în numele libertății de exprimare pe care ți-o asumi, să se ducă un grup de demonstranți la casa ta, cînd tu ești plecat, și să strige, ca soția și fetele tale să audă, că tu ești o pușlama politică, un depravat, un profitor și un nenorocit care prosperă ca un mafiot ori că i-ai produs plăceri tainice lui Ghimpu?

Dorin Chirtoacă, chiar dacă nu poți avea familie sau urmași, ca Maia Sandu, cum te-ai simți dacă un grup de protestatari s-ar duce pe la toate neamurile tale și să strige despre hoțiile tale făcute în Primărie la comanda lui Ghimpu, despre complicitatea ta cu Plahotniuc pînă ți-a dat un șut în fund ori să te eticheteze drept impotent sau homosexual pasiv?

Vlad Bilețchi, ești sigur că nu ți-ar tremura fundul de emoție și revoltă dacă un grup de protestatari ar veni în fața casei părinților tăi, acuzîndu-te că ai agresat sexual o elevă și un elev de la Liceul Gheorghe Asachi, că îți place să te masturbezi uitîndu-te la imagini cu oameni bătrîni și că ești ”obligat” să fii unionist?

Maia Sandu, de ce, în calitate de președintă, nu te disociezi de astfel de agresiuni? Să înțelegem că nu ai fi deranjată dacă un grup de tineri s-ar deplasa la casa mamei tale ca să te acuze de tot felul de porcării pidosnice, iar din astea și altele ar fi destule?

George Simion, de ce exporți în Republica Moldova un astfel de jigodism politic. Nu-i de ajuns că ai murdărit Parlamentul României cu Diana Ivanovici Șoșoacă?

De ce nici unul dintre liderii partidelor politice înscrise în campania electorală nu s-a disociat de acest protest al jigodiilor politice de la AUR? De ce? Pentru că toți, inclusiv posturile de televiziune pomenite, sunt infestate de același jigodism, de aceeași nesimțire de neam prost disprețuit de tot satul, chiar dacă a ajuns orășean la Chișinău! Ei nu or să înțeleagă niciodată că a intra în politică și a guverna o Țară nu e același lucru cu responsabilitatea păscutului caprelor și a vacilor. Și-au făcut buletine de oraș, dar în limbaj și comportament au rămas tot la nivelul unor văcari și oieri analfabeți și brutali! Vor să și conducă Țara, pe deasupra! Ca să vedeți, să înțelegeți de ce moldovenii o duc rău!

Mihai CONȚIU

Nistor Grigore 18.06.2021 - 10:10

Băi Conțiule, cine te plătește pe tine să fii anti romîn, anti moldovean, pro rus, pro Dodon, pro comuniștii sovietici vechi și noi din Basarabia? Ca fost romîn, fost securist eșuat, cine te plătește să fii vajnic apărător direct/indirect al lui Dodon care apără interesele Kremlinului în Basarabia?