IGOR DODON CU FAMILIA AU MERS IN SATUL MOLOVATA, DUBASARI. AU INTRAT IN CASA PARINTEASCA A SOTIEI SALE, GALINA, SI AU PLANTAT POMI

Igor Dodon a ajuns, astăzi, în satul Molovata, raionul Dubăsari și a intrat în casa părintească a soției sale, Galina. Familia prezidențială a sădit în grădină cîțiva puieți de aluni, arbuști de cătină și levănțică.

“Mă bucur să văd că aici, cu mîinile grijulii ale socrilor mei, se cultivă legume și fructe, crește viță de vie, iar din curtea amenajată și îngrijită, se deschide o priveliște minunată a Nistrului. E plăcut să revii la rădăcinile tale! Respectul față de părinți, dragostea și grija față de casa părintească sînt garanția respectului față de popor și de țară...

În satul Molovata am asistat la slujba de sfințire a Răstignirii și a Pristolului bisericii din localitate, unde au asistat mai mulți creștini și oaspeți de onoare.

Construcţia noii răstigniri este un prilej de bucurie pentru localnici. Să prețuim, să păstrăm şi să iubim ce se plăsmuieşte cu multă muncă și dedicație pentru viitorul nostru și al copiilor noștri.

Credinţa este pilonul care sprijină o naţiune, un popor! Cu credință vom reuși!”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg