HOROSCOPUL MINCINOSILOR. CARE SINT CELE MAI MINCINOASE ZODII

Fiecare persoană de pe planetă are capacitatea să mintă. Fiecare zodie poate să o facă, mai natural, sau mai…artificial. Sîntem creaţi în acest fel, cu abilitatea de a înfrumuseţa adevărul, dar asta nu înseamnă şi că o facem şi, în nici un caz, că ar trebui.

(continuare din numărul trecut)

CAPRICORN. Nu există nici un dubiu că nativii din zodiac Capricorn sînt mincinoşi “ca la carte”. Aceştia tind să fie buni la aproximativ tot ce îşi propun să facă, iar dacă minciuna se află printre ele, nu vor reuşi, cu siguranţă, să mintă bine. Din fericire, Capricornii nu se folosesc des de acest “talent” şi nu spun minciuni decît atunci cînd e neapărat nevoie. Şi, în general, minciunile lor sînt inofensive deci, dacă ai în viaţa ta un Capricorn, nu ar trebui să-ţi faci prea multe griji în această privinţă.

VĂRSĂTOR. Este imposibil pentru un Vărsător să spună, cu adevărat, o minciună. Principiile după care se ghidează sînt mult prea ferme şi idealurile mult prea mari pentru a se supune unor astfel de lucruri. Motivul pentru care majoritatea persoanelor mint este, în general, un scop personal, cum ar fi îndeplinirea unei dorinţe sau obţinerea unor beneficii într-un mod mai uşor. Şi pentru că Vărsătorul obţine aproape de fiecare dată ceea ce îşi doreşte fără prea mari eforturi, nu are nevoie să mintă.

PEŞTI. Cunoscuţi pentru faptul că nu sînt capabili să facă diferenţa între adevăr şi ficţiune, nativii din zodia Peşti sînt persoane extrem de emoţionale şi se lasă, deseori, conduşi de aceste emoţii. Şi dacă ajung să spună o minciună, deseori o fac inconştient, fără să se gîndească prea mult la consecinţe. În general, însă, Peştii se vor abţine de la a spune astfel de neadevăruri pentru că de cele mai multe ori sînt prinşi, iar orgoliul lor e mult prea mare pentru a se lăsa puşi în astfel de situaţii.

Sursa: cisd.ro