HOROSCOPUL MINCINOSILOR. CARE SINT CELE MAI MINCINOASE ZODII

(continuare din numărul trecut)

Fiecare persoană de pe planetă are capacitatea să mintă. Fiecare zodie poate să o facă, mai natural, sau mai…artificial. Sîntem creaţi în acest fel, cu abilitatea de a înfrumuseţa adevărul, dar asta nu înseamnă şi că o facem şi, în nici un caz, că ar trebui.

BALANŢĂ. Scopul nu scuză mijloacele, dar adevărul este uneori prea dureros. Sau, cel puţin, aşa gîndesc nativii din Balanţă. Nu le place să mintă, dar le displace şi mai mult să-i rănească pe cei din jur spunînd adevărul pur. Mint doar pentru a salva aparenţele, iar uneori o fac involuntar. Cu toate acestea, se consolează gîndindu-se că spun minciuni într-un scop nobil, iar asta, după cum am spus deja, scuză mijloacele.

SCORPION. Pentru cei născuţi în zodia Scorpion, linia dintre adevăr şi minciună este mereu extrem de fină. Nu mint intenţionat, sau cel puţin asta vor ei să creadă, iar pentru că sînt mereu la curent cu tot ce se întîmplă în jur, reuşesc mereu să o scoată la capăt. Chiar şi atunci cînd sînt prinşi, chiar dacă le sînt aduse dovezi, ei nu vor recunoaşte niciodată că au spus o minciună, reuşind mereu să întoarcă lucrurile în favoarea lor. Cu toate acestea, nu mint des. Ba chiar evită să o facă, pentru că se simt penibil atunci cînd sînt prinşi. Şi cum ştiu că “minciuna are picioare scurte”, preferă să nu se pună într-o astfel de situaţie.

SĂGETĂTOR. Nici o zodie nu are o reputaţie mai bună, cînd vine vorba de sinceritate. Fiind o fire tăcută şi destul de serioasă, Săgetătorii se pun rareori în situaţii complicate, sau în care ar trebui să mintă. Şi pentru că nu sînt cele mai “harnice” zodii, consideră că efortul de a spune şi de a susţine o minciună este mult prea mare, deci preferă să nu o facă. Cu toate acestea, sînt mult mai indulgenţi cînd vine vorba de alţi oameni. Optimismul lor îi face să ierte minciunile celor din jur cu uşurinţă şi să nu se lase afectaţi prea mult de acest lucru.

(continuarea în numărul următor)