HOROSCOPUL MINCINOSILOR. CARE SINT CELE MAI MINCINOASE ZODII

(continuare din numărul trecut)

Fiecare persoană de pe planetă are capacitatea să mintă. Fiecare zodie poate să o facă, mai natural, sau mai…artificial. Sîntem creaţi în acest fel, cu abilitatea de a înfrumuseţa adevărul, dar asta nu înseamnă şi că o facem şi, în nici un caz, că ar trebui.

RAC. Racii îşi spun lor, cele mai bune minciuni. Şi au un motiv pentru asta. Faptul că sînt nişte persoane extrem de sensibile, îi face să îşi construiască un adevărat “zid” în jur, să se ascundă în spatele aparenţelor şi să fie destul de introvertiţi. Sînt destul de inofensivi, totuşi, cînd vine vorba de minciuni. Deseori spun neadevăruri, în scopul de a se proteja, dar în nici un caz nu putem spune despre ei că sînt persoane mincinoase, cu adevărat.

LEU. Persoanele născute sub zodia Leu sînt mult prea orgolioase şi hotărîte pentru a spune minciuni. De fapt, dacă urăsc ceva, Leii urăsc minciuna şi persoanele care mint. Sînt extrem de sinceri şi foarte direcţi, spun lucrurile pe nume şi nu consideră că minciuna a fi scuzabilă nici măcar atunci cînd este spusă în “scopuri nobile”.

FECIOARĂ. Avem un cîştigător! Probabil, nici o zodie nu poate să mintă mai bine decît o fac nativii din semnul Fecioarei. Aceştia sînt isteţi şi extrem de “agili” cînd vine vorba de a spune lucrurile în detaliu, iar minciunile lor sînt atît bine spuse, încît pînă şi ei le cred. Nici o zodie nu este mai confortabilă cu minciunile, cum sînt Fecioarele. Nu au nici o problemă cu asta şi o fac instinctiv, chiar şi fără un motiv anume. Aşadar, dacă aveţi o Fecioară în jur, fiţi cu ochii-n patru!

(continuarea în numărul următor)