HOROSCOPUL MINCINOSILOR. CARE SINT CELE MAI MINCINOASE ZODII

Fiecare persoană de pe planetă are capacitatea să mintă. Fiecare zodie poate să o facă, mai natural, sau mai…artificial. Sîntem creaţi în acest fel, cu abilitatea de a înfrumuseţa adevărul, dar asta nu înseamnă şi că o facem şi, în nici un caz, că ar trebui.

BERBEC. Nativii născuţi sub semnul Berbecului se pricep, rareori, la minciuni. În general, aceştia nu sînt “creaţi” psihologic pentru a spune minciuni. Sînt destul de dezorganizaţi, deci chiar dacă ar spune o minciună, s-ar da repede de gol. De obicei, vor spune o minciună pentru a părea mai interesanţi sau pentru a promite ceva ce nu pot să facă. Dar nici în acest caz, nu vor putea să-şi spună “povestea” pînă la capăt, deoarece vor fi prinşi repede.

TAUR. Taurii nu mint. În viziunea lor, minciuna duce la complicaţii mult prea mari, iar ei nu vor să depună atît de mult efort. De obicei, nativii Tauri sînt sinceri, deschişi, aşteptînd acelaşi lucru şi din partea celor din jur. Iar dacă, totuşi, spun o minciună, o vor face doar pentru că sînt “obligaţi” în vreun fel. Şi, în general, nu o vor face pentru ei, ci pentru a nu răni persoanele din jur.

GEMENI. Se pare că nici un semn zodiacal nu este mai bine “echipat” cînd vine vorba de minciuni. Gemenii sînt, în general, extrem de isteţi şi foarte “adaptabili”, deci minciunile pot să apară în mod natural, fără să “se chinuie” prea mult. Şi chiar dacă par mincinoşii perfecţi, deseori sînt prinşi, din cauza faptului că înfrumuseţează mult prea mult adevărul.

(continuarea în numărul următor)