HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Comunicarea şi exprimarea personală sînt metodele rezolvărilor şi lămuririlor personale în această săptămînă. E timpul să nu tolereze unele lucruri şi să le lămurească pe altele. Nativii devin nerăbdători şi au de ales între dialog direct şi ceartă. Atenţie la examene, acte juridice şi problemele ce ar putea apărea cu o persoană tînără. Planul sentimental este favorizat, mai ales în cazul celor care sînt într-o relaţie nouă.

TAUR. Săptămîna le da siguranţă financiară şi multora le poate aduce bani. Unii îşi descoperă noi talente şi aproape toţi au succes profesional. Se întrevede succes pentru cei care au afaceri, mai puţin în domeniul juridic. Călătorii, bună comunicare, succes la examene şi la studiu, atracţie spre domeniul tehnic şi posibile achiziţii tehnice – sînt doar cîteva dintre reuşitele nativilor. Finalul săptămînii aduce succes prin prietenie, divertisment şi avantajează planul sentimental.

GEMENI. Gemenii cresc în putere, sînt energici, vorbăreţi, au succes în carieră şi stabilitate financiară. Mulţi primesc bani. Domeniul relaţional este dezavantajat, pot apărea certuri sau probleme în cuplu. Partenerul poate fi supărat din cauza unor minciuni. În caz particular, cei implicaţi în procese şi în diverse litigii, mai ales în divorţuri, nu sînt avantajaţi. De asemenea, afacerile şi hîrtiile oficiale, contractele şi colaborările nu sînt avantajate. Călătorii la finalul săptămînii.

RAC. Chiar la începutul săptămînii apare o fragilizare a sănătăţii şi, în general, dizarmonii, dar nativii se revigorează repede. Pe parcurs devin mai puternici, se încarcă energetic şi le creşte încrederea în sine. Racii se impun şi se afirmă uşor. Nu este exclus să primească nişte bani. Armonie sentimentală în a doua parte a săptămînii şi tot atunci părinţii raci vor avea o bună colaborare cu proprii lor copii. De asemenea, oamenii de afaceri şi pedagogii vor fi avantajaţi. Nu sînt excluse achiziţii sau ieşirea în lume.

LEU. O săptămînă cu succes, încă de la început, cînd sînt apreciaţi de prieteni, apar ieşiri, întîlniri sau colaborări cu prieteni şi colegi, o rezolvare personală sau atingerea unui scop. Aspectul relaţional este bun, există armonie sentimentală. O săptămînă cu spor financiar, siguranţă materială, succes profesional şi cu multă poftă de vorbă şi cu dorinţa să se afle în centrul atenţiei. Încercaţi să vă prefaceţi puţin că nu îi băgaţi în seamă, să vedeţi cum se vor supăra!

FECIOARA. Este o săptămînă a armoniei, puterii, succesului personal. Pot veni şi bani. Nativii sînt apreciaţi. Au spor în muncă, se afirmă uşor, sînt înconjuraţi de cîţiva prieteni adevăraţi, se impun cu uşurinţă, vor să perfecţioneze ceva colaborări, parteneriate, contracte sau alte hîrtii oficiale. A doua parte a săptămînii le aduce o întîlnire cu prietenii. Nativii se pot bucura şi de atingerea unui scop.

BALANŢA. În domeniul relaţional sînt posibile nervozităţi sau certuri neaşteptate. În general, planul relaţional este cam sensibil. Nativii au o sănătate bună. Unele probleme financiare din trecutul recent continuă şi în această săptămînă, iar pentru alţii apar probleme financiare noi, deşi pentru mulţi vor exista şi nişte bani care le vor intra în buzunar. Nu vor putea face însă achiziţii din cauza unor neajunsuri financiare. Examenele şi afacerile nu sînt avantajate.

SCORPION. Toată săptămîna le aduce succes neaşteptat în carieră, veşti noi şi bune – pentru cei mai mulţi. Succes social şi posibile veşti de avansare salarială sau într-o funcţie. Întîlniri cu prietenii, armonie în anturaj, apreciere din partea unor colegi şi a unora dintre şefi, succes în atingerea obiectivelor. Atenţie la administrarea banilor, dar şi la sănătate, mai ales la căile respiratorii, gît şi la metabolism. Să nu le crească tensiunea de la emoţii.

SĂGETĂTOR. Acestor nativi chiar că o să le crească tensiunea dacă nu îşi fac ordine în anturaj şi nu pun la punct pe unul care le vrea răul sau chiar le face deja rău. Este posibil să li se dezvăluie informaţii despre un duşman sau un răufăcător. Atenţie la sănătate. Posibile nervozităţi şi ieşiri impulsive. Planul relaţional nu e foarte avantajat. Sosesc bani. Succes profesional şi social. Succes la studii, examene, relaţii cu străinătatea, planul juridic şi comunicare.

CAPRICORN. Atenţie la sănătate, probleme trecătoare la serviciu. Planul relaţional este avantajat, începînd cu miercuri. Tot a doua parte a săptămînii aduce bani şi o bună regenerare personală. Apar idei şi obiective noi, dar şi posibile schimbări. Situaţia locativă poate cunoaşte o dezvoltare sau o achiziţie, însă domeniul tehnic nu este foarte sigur pentru nativi.

VĂRSĂTOR. Un obiectiv este amînat, însă atîtea altele, mari sau mici sînt atinse, iar altele noi sînt planificate. Cariera are unele probleme, poate şi din cauza unui partener. Altfel, apar nervozităţi neaşteptate, pentru unii manifestate la distanţă, nemulţumiri în legătură cu o excursie sau cu un loc de cazare, dar şi certuri. Planul sentimental este favorizat în prima parte a săptămînii, iar în a doua – serviciul.

PEŞTI. Sînt puternici, ca de obicei, plini de armonie şi pot provoca din nou la dizarmonie, adică pot supăra. Prin reproşuri sau acuzaţii nefondate pot schimba impresia despre. Succes în preocupările referitoare la familie, casă, terenuri şi proprietate, iar începînd de miercuri – succes în afaceri – pentru cei implicati în acest domeniu. Va fi o perioadă bună în plan sentimental şi la serviciu.

Sursa: stiriflux.ro