HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Această săptămînă se află sub aspectul finanţelor mult restrînse din bugetul Dvs. Deşi se pare că totul decurge liniştit veţi avea o şansă să vă puneţi la punct noi contracte de afaceri sau să vă stabiliţi o tactică de economisire a banilor. Fie că renunţaţi să cheltuiţi prea mult pe cosmetice ori produse pentru relaxare, se pare că acum conştientizaţi mai mult situaţia.

TAUR. În sfîrşit, la serviciu veţi obţine promovarea la care visaţi de ceva vreme, iar in viaţa de cuplu partenerul vă propune o mică excursie unde să vă relaxaţi după atîtea zile încordate. Dacă vreţi să vă îmbunătăţiţi relaţia trebuie să fiţi mai concilianţi.

GEMENI. Încercaţi să acordaţi mai multă atenţie problemelor care vă stresează. Vi se iveşte şansa de a vă exprima talentele cu care natura v-a înzestrat şi asta poate constitui un nou început. Nu vă pierdeţi prea uşor răbdarea. Veţi reuşi să găsiţi puntea ce vi se pare, deocamdată, ascunsă într-o ceaţă deasă.

RAC. Un prieten vă cere o favoare şi nu vă este chiar imposibil de realizat, însă nu vă obligaţi decît în cazul cînd la mijloc sînt interese ce înclină balanţa spre dumneavoastră. Dacă în ultima perioadă par să se fi înmulţit problemele conjugale iată ca a sosit timpul să le şi rezolvaţi. Acţionaţi acum!

LEU. Cei dragi se arată înţelegători atunci cînd îi trataţi cu răceală. Se pare că doar relaxarea şi meditaţia vă pot scăpa de tensiunile acumulate. Încercaţi în fiecare zi să le acordaţi tuturor atenţia şi respectul pe care îl merită. Veţi vedea că atmosfera se schimbă imediat şi parcă şi dumneavoastră nu mai sînteţi atît de „ţepoşi”.

FECIOARĂ. Munca este întotdeauna importantă pentru dumneavoastră. Pentru cei care doresc să-şi continue studiile sau să înceapă noi proiecte iată că în această săptămînă este momentul potrivit să înceapă. Nu vă mai pierdeţi timpul cu discuţiile inutile şi concentraţi-vă doar pe sarcinile ce trebuiesc rezolvate.

BALANŢĂ. Sînteţi puşi pe schimbare, nu a voastră, ci a celor din jur: veţi critica, veţi da sfaturi, veţi fi tentaţi chiar să treceţi la acţiune. Riscaţi să spuneţi cuvinte sau să faceţi gesturi jignitoare pentru cei vizaţi, să criticaţi limbajul sau comportamentul altora. Ar fi bine să vă reprimaţi pornirile misionare, nu vor avea efectele dorite şi vă vor crea o reputaţie proastă.

SCORPION. Sînteţi prea stresaţi şi nu veţi permite colegilor de la serviciu să glumească prea mult pe seama dumneavoastră. Sigur că vă simţiţi un pic încurcaţi de postura aceasta. Vă veţi reveni curînd şi vă veţi relaxa. Un cadou surprinzător primit de la un bun prieten vă va încălzi inima.

SĂGETĂTOR. Profitaţi din plin de favorurile pe care vi le fac astrele şi nu veţi regreta. Ar trebui să fiţi mai binedispuşi decît de obicei şi să faceţi faţă sarcinilor care vă plictisesc. În week-end, pentru unii dintre nativii acestei zodii, romantismul nu sună promiţător.

CAPRICORN. Săptămînă aceasta se află sub auspiciul proiectelor creative pe termen lung dar şi a satisfacţiei venite mai ales din sînul familiei. Cei de acasă vă ţin la curent cu toate noutăţile şi nu sînt puţine. Concentraţi-vă pe sarcinile de rutină pentru a nu uita ce vă poate afecta mai tîrziu.

VĂRSĂTOR. Relaţiile, socializarea şi tranzacţiile în afaceri, iată cam ce vă preocupă în aceste zile. Fiţi mereu în gardă dar nu daţi frîu liber banilor care zboară cam repede din portofel. Petreceţi mai mult timp alături de cei dragi pentru a vă coordona mai bine cu aceştia.

PEŞTI. Aţi cunoscut pe cineva ocazional şi trebuie să îndrăzniţi să spargeţi gheaţa dacă doriţi să legaţi noi prietenii. Nimic nu pare să vă stea în cale atunci cînd vreţi să realizaţi ceva. Uneori, nerăbdarea vă determină să luaţi decizii pe care apoi le regretaţi. Mai bine ascultaţi-i doar pe cei bine intenţionaţi!

Sursa: rtv.net

01.05.24 - 00:04
01.05.24 - 00:12
01.05.24 - 00:11
02.05.24 - 01:12
02.05.24 - 13:35
02.05.24 - 01:15
02.05.24 - 13:34
02.05.24 - 13:32
02.05.24 - 13:33
02.05.24 - 13:37
03.05.24 - 00:29
03.05.24 - 12:22
01.05.24 - 00:07
01.05.24 - 00:06
03.05.24 - 12:37