HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Săptămîna aceasta vine cu vesti bune. Mercur, planeta comunicării şi a negocierii reintră în mers direct începînd cu ziua de joi. Te va susţine mai ales în relaţiile cu prietenii şi asociaţii. Vei da dovadă de mai multă coerenţă şi îţi este recomandat să începi să te pregăteşti să pui ordine în acte, hîrtii şi documente…

TAUR. Intrarea lui Mercur în mers direct începînd cu ziua de joi va fi salutată de mulţi nativi Taur. În această perioadă este bine să începi să te pregăteşti cu o strategie coerentă de comunicare cu cei din jur. Eşti o persoana socială, aşa ca daca în ultima perioadă ai cam avut parte de conflicte, acum este momentul potrivit să îngropi securea războiului.

GEMENI. Săptămîna aduce veşti bune. Mercur, guvernatorul zodiei tale îşi reia mersul direct, aşa încît te va ajuta foarte mult în relaţiile pe care le ai cu ceilalţi, mai ales la locul de munca. Vei negocia bine, vei vorbi cu spor, iar alianţele pe care vei începe să le faci  îţi vor aduce promovare socială şi mult sprijin din partea celor din jur.

RAC. Mercur te va ajuta foarte mult să te afirmi în interacţiunea cu cei din jur iar dacă vei avea de dat examene, interviuri sau vei avea întîlniri importante la locul de muncă, reîntrarea lui Miercur te va ajuta foarte mult. Vei fi dinamic, cu chef de viaţă şi vei dori să cunoşti cît mai multe persoane şi să interacţionezi cît mai mult cu ele.

LEU. Mercur te va ajuta foarte mult mai ales la capitolul comunicare. Dacă în ultimele săptămîni ai cam suferit din cauza neînţelegerilor produse de retrogradarea acestuia, iată că acum a sosit momentul să faci ordine în relaţiile cu cei din jur şi, mai ales, să îngropi securea războiului în cazul în care ai avut unele divergente verbale cu anumite persoane.

FECIOARĂ. Săptămîna reprezintă un moment de schimbare al destinului. Mercur, planeta comunicării, a logicii şi a negocierii reintră în mers direct începînd cu ziua de joi. Din fericire, după această zi vei vedea cum lucrurile se schimbă complet pentru tine. Persoanele din anturajul tău sînt mai binevoitoare, dornice să interacţioneze cu tine, spre marea ta bucurie.

BALANŢĂ. Intrarea lui Mercur în mers direct după ziua de joi îţi va aduce armonie, mai ales în sectoarele iubirii şi al afacerilor. Dacă ultimele săptămîni  ai avut necazuri în relaţia cu partenerul/a începînd de joi, s-ar putea să primeşti răspunsuri şi să fii pregătit să acţionezi. A sosit timpul să-ţi pui ordine în viaţă şi să nu mai tărăgănezi lucruri care trebuiau rezolvate încă de la începutul anului.

SCORPION. Intrarea lui Mercur în mers direct îţi deschide larg uşa unor asocieri benefice. Poţi semna contracte, poţi lua decizi importante… Încearcă, totuşi, să nu-ţi dai cuvîntul în nişte chestiuni importante, nu fă promisiuni pentru că rişti să nu le realizezi în timp util. După ziua de joi eşti foarte bine susţinut astral în tot ceea ce faci legat de bani, muncă şi colaborări.

SĂGETĂTOR. Maniera ta directă ţi imparţială se poate să-i fi deranjat puţin pe cei din jur. Din fericire, Mercur, planeta comunicării, reintră în mers direct începînd cu ziua de joi, aşa încît vei fi foarte bine susţinut în acţiunile pe care le faci. Ar fi bine să remediezi relaţiile cu ceilalţi, sa fii mai flexibil şi mai cooperant. Cuvîntul de ordine va fi “compromisul” pentru că te va ajuta foarte mult în alianţele viitoare pe care doreşti să le faci.

CAPRICORN. Intrarea lui Mercur în mers direct s-ar putea sa fie salutată cu multă căldură de reprezentanţii semnului tău zodiacal. Această intrare in mers direct se produce joi, aşa încît după această dată eşti foarte bine susţinut, mai ales, în sectorul parteneriatelor şi asocierilor. O persoana de sex feminin s-ar putea să dorească începerea unei colaborări cu tine şi merită să arunci o privire peste propunerile pe care ti le face, s-ar putea să aducă surse noi de cîştig pentru amîndoi.

VĂRSĂTOR. Intrarea lui Mercur în mers direct începînd cu ziua de joi îţi va aduce un dar nepreţuit pe care îl vei aprecia foarte mult: logică în tot ceea ce faci. Vărsătorul este o zodie mentală şi are nevoie să înţeleagă foarte clar drumul şi destinaţia spre care tinde. Intrarea în mers direct a acestei planete te va ajuta să înţelegi care sînt priorităţile pentru următoarea perioadă. Ai ocazia să faci ordine în viaţa ta şi, mai ales, în relaţiile cu cei din jur.

PEŞTI. Săptămîna aceasta Mercur intra în mers direct, vei fi susţinut din plin mai ales în relaţia cu şefii începînd cu ziua de joi. Începînd cuaceastă zi, fie tu, fie şefii tăi, vor da dovadă de mai multă flexibilitate, aşa încît veţi putea comunica deschis, sincer pe chestiuni mult mai delicate decît îţi poţi imagina. Această perioadă s-ar putea să-ţi aducă recunoaşterea nesperată a meritelor tale şi a activităţilor pe care le-ai avut pînă acum.

Sursa: roastrolog.com