HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Nu aveți în vedere riscurile unei situaţii și vă aruncați în orice nouă provocare fără să vă pese de consecinţe. Este foarte posibil să faceți nişte alegeri puţin inspirate şi, pe termen lung, efectele lor vor fi dintre cele mai nefericite. Mare grijă cui îi încredinţați secretele. Aveți nevoie de multă răbdare în relaţia cu partenerul pentru că în ultima vreme starea lui psihică s-a înrăutăţit.

TAUR. Faptul că cineva îşi schimbă comportamentul faţă de dumneavoastră vă dă de gîndit. Pînă nu demult vedeați cum vă ocoleşte, iar acum vă stă în preajmă. Puteți descoperi că, de fapt, persoana respectivă chiar vă place, că amabilitatea nu este doar o mască şi că aveți puncte comune. Starea de sănătate poate avea de suferit pentru că sînteți înclinat să faceți tot felul de excese culinare.

GEMENI. Nimic din ceea ce vă propuneți acum nu va fi realizat pe termen lung, căci majoritatea planurilor sînt lipsite de fundament real. Sînteți într-un soi de reverie din care nu vreți să ieşiți pentru că are şi o parte pozitivă: vă motivează în mod desăvîrşit. Mare atenţie cum vă alegeți bătăliile la muncă pentru că multe sînt pierdute înainte de a le începe.

RAC. E o perioadă agitată, iar simţul umorului deschide multe uşi. Spuneți glume, participați la petreceri şi le demonstrați celor din jur că puteți lăsa deoparte timiditatea. Este prilejul perfect pentru a cunoaşte o persoană de sex opus care vă cucereşte după primele cuvinte. La locul de muncă se prea poate ca autoritatea dumneavoastră să aibă de suferit în această perioadă.

LEU. La muncă sînteți în aşteptarea unei promovări și aceasta vine, aducînd avantaje la care sperați. Cu alte cuvinte, sectorul financiar este foarte bine aspectat şi nimic nu pare să vă strice planurile de rotunjire a venitului. Dovediți foarte multă cumpătare şi cînd vine vorba despre cumpărături.

FECIOARĂ. Indecizia vă dă multe bătăi de cap cînd vine vorba despre un proiect. Simţiți că vă grăbiți exact atunci cînd ar trebui să chibzuiți mai mult şi vă intrigă şi graba celor din jur, care nu par a fi interesaţi de obţinerea unor rezultate bune, ci doar de punerea în practică a planului. Cereți răgaz de gîndire, fapt care îi nemulţumeşte pe ceilalți.

BALANŢĂ. În acest interval, cinismul atinge cote maxime şi acest comportament vă strică viaţa socială. Prietenii nu înţeleg de ce sînteți atît de răutăcios la adresa lor, mai ales că nu v-au făcut nimic în mod special. Totuşi, vă face plăcere să scoateţi în evidenţă defectele celor din jur pentru că aşa vă simţiți împăcat. Adevărul trebuie să poarte uneori mănuşi de catifea, altfel riscați să rămîneți singur.

SCORPION. Viclenia se dovedeşte benefică la muncă, pentru că vă ajută la obţinerea unor avantaje. Ştiți ce să spuneți, cînd şi mai ales cui pentru a părea interesat de rezolvarea corectă şi rapidă a multor sarcini. Dragostea este în continuare un teritoriu de război, mai ales dacă nu sînteți într-o relaţie.

SĂGETĂTOR. O situaţie de la locul de muncă se poate dovedi favorabilă, dacă veți fi suficient de vigilent. Vi se pare că sînteți exploatat, însă cu cît veți reuşi să fiți mai atent şi pregătit să interveniți în mod inteligent, cu atît veți fi mai apreciat şi şansele de a evolua vor creşte.

CAPRICORN. Sînteți foarte agitat din punct de vedere sentimental. Vă place sentimentul pe care îl aveți atunci cînd vedeți persoana pe care ați pus ochii, dar faptul că nu vă dă prea multă atenţie vă face să vă gîndiți că ar trebui să vă încercați norocul în altă parte. Vă fixați privirea asupra altei persoane şi îi dați de înţeles ce simţiți pentru ea.

VĂRSĂTOR. Renunțați în foarte multe situaţii şi nu pentru că nu aveți dreptate, ci pentru că faceți faţă cu bine situaţiilor stresante cauzate de certuri. Totuşi, la muncă ar fi bine să aveți iniţiativă dacă nu vreți să munciți mai mult din cauza colegilor dezinteresaţi. Viaţa de familie este şi ea destul de agitată, avînd în vedere că aflați nişte detalii care vă scandalizează.

PEŞTI. Cei din jur văd în dumneavoastră ceea ce nu ați văzut niciodată, şi anume abilitatea deosebită de a observa tot felul de detalii în situaţii-limită. Vă miră dorinţa multora de a vă avea ca partener de afaceri şi priviți cu destulă suspiciune laudele de la muncă. Acum este momentul potrivit să lăsați garda jos şi să vă bucurați de recunoaşterea meritelor.

Sursa: gds.ro