HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Orice vă imaginați că veți face şi indiferent în ce manieră alegeți să acţionați pentru a vă îndeplini visurile, luați în calcul faptul că perseverenţa, autodisciplina şi organizarea eficientă a resurselor de care dispuneți sînt vitale. Este o perioadă în care puteți face o mică excursie. Experienţele neobişnuite de care veți avea parte vă vor oferi şansa de a privi lumea cu alţi ochi.

TAUR. Veți obţine recunoaşterea celorlalţi şi dragostea persoanei iubite atunci cînd vă aşteptaţi mai puţin. Sînt zile în care  s-ar putea să fiți nevoit să acordați ajutor de urgenţă, fiind singura persoană din zona respectivă cu destul de mult sînge rece. Aveți parte și de provocări și va trebui să vă apărați interesele, însă nu uitați să fiți diplomat. La locul de muncă vă așteaptă zile încărcate.

GEMENI. E o perioadă în care rutina zilnică vă va plictisi foarte rău. Aveți nevoie ca mintea să vă fie stimulată şi nu veți fi interesat decît de veştile bune şi de informaţiile interesante pe care le veți primi. Sînt posibile restricţii venite din partea persoanei iubite, ceea ce vă va îngreuna destul de mult atingerea scopului propus. Este posibil să fie momentul să vă preocupați de ajutorarea celor mai puţin norocoşi.

RAC. Se pare că tot ceea ce vă interesează se află în strînsă conexiune cu plăcerile de zi cu zi. Pot apărea dificultăţi la locul de muncă,  însă nici una dintre ele nu este imposibil de depăşit. Tot ceea ce aveți de făcut este să depuneți mai mult efort pentru a reuşi să terminați ceea ce v-ați propus. Dați dovadă de mai multă creativitate în gîndire decît de obicei.

LEU. Vă doriți să petreceți cît mai mult timp acasă, alături de cei dragi. Probabil că va fi nevoie să faceți o curăţenie mai amplă decît de obicei, simţind nevoia să înfrumuseţați casa. Pînă atunci, însă, nu vă faceți griji, şi relaţiile  sociale vor avea parte de o îmbunătăţire remarcabilă. Dar, dacă pînă acum ați avut nevoie de disciplină şi de o limitare a libertăţilor pentru a vă asigura că eforturile pe care le depuneți pentru atingerea scopului propus nu sînt compromise, acum este momentul să faceți ceea ce simţi.

FECIOARĂ. De mult nu ați mai avut atît de multă poftă de viaţă. Fericirea pe care v-o doriți va fi din ce în ce mai aproape de dumneavoastră. În cazul în care vă doriți să mai faceți vreo investiţie, alegeți o zi potrivită pentru a acţiona. Sînteți atras de persoanele a căror atitudine este pozitivă, învăţînd foarte mult de la acestea.

BALANŢĂ. A venit momentul să vă primiți cadourile; se pune problema unor cîştiguri mari şi neaşteptate, dar nu este cazul să cheltuiți fără măsură… Urmează o perioadă în care puteți să atrageți de partea dumneavoastră oameni foarte inteligenţi, ceea ce vă va forţa să vă ridicați ştacheta şi standardele. În cazul în care aveți de făcut vreo comunicare, folosiți-vă din plin de simţul  diplomatic care vă caracterizează.

SCORPION. Aveți tendința să faceți mai mult ceea ce alţii îşi doresc de la dumneavoastră, nicidecum ceea ce vă este pe plac. În orice caz, circumstanţele se vor schimba. Veți deveni din ce în ce mai receptiv, nu atît la nevoile celorlalţi, cît la ceea ce sufletul îşi doreşte. Cu toate acestea, ar fi bine să vă stăpîniți impulsul de a-i distruge pe toţi cei care vă stau în cale; aveți nevoie de cooperare pe toate planurile pentru a obţine ceea ce v-ați propus.

SĂGETĂTOR. N-ar trebui să vă inhibați din cauza unor idei învechite sau a unor complexe care încep să iasă la suprafaţă; din contră, a sosit momentul să analizați totul cu detaşare. În ceea ce priveşte relaţia de dragoste, veți cere totul sau nu veți mai accepta nimic; a trecut timpul în care jumătăţile de măsură vă erau de folos. Evitați să răbufniți.

CAPRICORN. Se pare că, la locul de muncă, cel puţin, orice problemă ați avea va fi rapid înlocuită de o laudă sau de o reuşită. Ajutorul vă vine de unde vă aşteptaţi mai puţin, la fel şi succesul. Grupul de prieteni va fi ambientul în care veți găsi susţinere şi în care vă veți simţi foarte bine, iubit şi respectat. De bun augur sînt asocierile cu cei care preferă să nu aibă un profil social foarte evidenţiat.

VĂRSĂTOR. Ideile, conceptele, tactica şi strategia propusă pentru dezvoltarea domeniului în care activați sînt foarte bine primite de către cei care vă sînt superiori. Succesul vă este garantat de calităţile pe care le aveți în ceea ce priveşte administrarea corectă şi eficientă a resurselor voastre sau ale instituţiei pe care o conduceți. Şi în relaţiile sentimentale sînt posibile îmbunătățiri ale situaţiilor cu care vă confruntaţi.

PEŞTI. Gusturile bune, dorinţa de a încerca ceva nou şi exotic sînt caracteristice atmosferei acestor zile. Rutina începe să vă obosească şi răbdarea să nu vă mai fie cunoscută. Relaţia de dragoste se poate îmbunătăţi, rămînînd favorabilă dezvoltării voastre atîta timp cît nu veți ceda tentaţiei de a scoate la suprafaţă probleme din trecut.

Sursa: gds.ro