HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Urmează nişte zile foarte bune mai ales în plan social. Invitaţiile la chefuri, evenimente şi ieşiri la iarbă verde se ţin lanţ şi de participarea la aceste întruniri poate depinde şi o şansă profesională. Intervine o dorinţă puternică de schimbare a locului de mincă, alimentată şi de cîteva discuţii neplăcute cu superiorii. În dragoste, singuri veţi fi tentat să vă uitaţi spre trecut şi să luaţi legătura cu o iubire mai veche.

TAUR. În zilele care urmează veţi avea un singur punct de interes, asupra căruia vă veţi concentra toată energia: banii. Veţi alerga în toate părţile, veţi face ore suplimentare, veţi căuta chiar un nou loc de muncă. Totul rămîne în plan secund, chiar şi dragostea. Veţi fi prea ocupat ca să observaţi reproşurile mute ale partenerului şi nici prin cap nu  vă trece că vă aşteaptă o discuţie cam neplăcută la sfîrşitul săptămînii.

GEMENI. Săptămîna va fi dedicată călătoriilor. Toate proiectele care implică deplasări vor fi favorizate de astre. Profesional, vor exista nişte dispute cu colegii şi acest lucru vă va pune într-o lumină proastă în faţa şefilor. Relaţiile cu familia vor fi şi ele destul de încordate din cauza unor veşti proaste legate de sănătate. Cu dragostea însă se poate spune că staţi cel mai bine din tot zodiacul în această perioadă.

RAC. Veţi demonstra, în sfîrşit, că sînteţi în stare să faceţi ceva fără să vă răzgîndiţi şi să ezitaţi de o mie de ori. Veţi fi solicitat să participaţi la un important proiect profesional şi veţi avea ocazia să vă demonstraţi competenţa. Trebuie doar să aveţi curaj şi să nu mai puneţi întotdeauna răul înainte. În dragoste, veţi avea cîteva discuţii mai aprinse cu partenerul de cuplu.

LEU. Faceţi ce faceţi şi tot la bani ajungeţi cu gîndul. Calcule peste calcule, planuri de cheltuieli pe care nu reuşiţi să le respectaţi, zile de economii la sînge urmate de altele în care aruncaţi banii cu ochii închişi nimic bun nu poate ieşi din asta. Depinde doar de ambiţie să vă puneţi finanţele în ordine. Totuşi, nu vă puteţi plînge că soarta vă stă împotrivă: un prieten vă oferă un împrumut deosebit de avantajos.

FECIOARĂ. Veţi renunţa la un proiect în privinţa căruia ezitaţi şi veţi lua noi decizii. Acestea se referă atît la planul sentimental, cît şi la cel financiar. În dragoste, veţi pune problema într-un mod tranşant (abordare care vă caracterizează): nu este loc de compromisuri, ori e albă, ori e neagră. Intransigenţa vă poate periclita relaţia, dar, în acest moment, chiar nu vă pasă.

BALANŢĂ. Vă remarcaţi la serviciu într-o situaţie de criză. Vă puteţi aştepta la o mărire de salariu, sau măcar la nişte laude din partea şefilor. Veşti bune şi în ceea ce priveşte finanţele: veţi reuşi să recuperaţi nişte datorii sau să decontaţi nişte cheltuieli însemnate. Ceva mai prost staţi cu dragostea, pentru că atitudinea indiferentă a partenerului vă va da motiv de insomnii.

SCORPION. Veţi avea o perioadă cam tensionată pe plan social. Nişte bîrfe din anturaj vă vor afecta imaginea şi veţi izbucni unele conflicte cu prietenii. E bine să vă apăraţi punctul de vedere şi să puneţi capăt zvonurilor false. Nici relaţia de cuplu nu va fi ferită de şocuri, pentru că partenerul poate descoperi o mică indiscreţie amoroasă. Vă simţiţi copleşit de toate aceste tulburări, dar e bine să vă calmaţi şi să luaţi lucrurile pe rînd.

SĂGETĂTOR. Săptămîna este foarte încărcată pe plan social, dar acest lucru nu vă va mulţumi. Veţi întîlni multe persoane antipatice sau veţi fi puşi în situaţii jenante. Noroc de prezenţa de spirit care vă va ajuta să ieşiţi din toate încurcăturile cu imaginea neşifonată. În dragoste, veţi trece prin nişte emoţii intense, pentru că ceva din comportamentul partenerului vă va stîrni gelozia.

CAPRICORN. Capricornii, consideraţi nişte zgîrciţi patologici, veţi dovedi contrariul în această săptămîna. Veţi cheltui mult pentru dumneavoastră şi pentru cei dragi, vă veţi satisface multe capricii, vă veţi spori confortul, veţi face cadouri. Aceste cheltuieli nu vor fi nesăbuite, pentru că veţi şti exact unde s-a dus fiecare bănuţ şi astfel veţi păstra controlul asupra situaţiei.

VĂRSĂTOR. Nu veţi avea o săptămînă prea incitantă, ci mai degrabă una calmă, punctată de cîteva momente plăcute. Un semn de la o fostă iubire va măguli orgoliul chiar şi celor mai fideli şi, dacă veţi şti să fiţi discreţi, nu veţi avea nici discuţii cu partenerul. La muncă, o mică recompensă pentru un efort mai deosebit vă va face să vă simţiţi apreciaţi.

PEŞTI. Pentru Peşti, săptămîna începe cu un mic conflict profesional care vă va indispune şi vă va face iritabili. Noroc de partenerul de cuplu care va şti să vă readucă zîmbetul pe buze, pentru că, în privinţa iubirii, veţi avea o săptămînă excelentă. De aceea veţi reuşi să lăsaţi toate supărările la o parte şi să dedicaţi mai mult timp relaţiei.

Sursa: gds.ro