HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Se anunţă o săptămînă plină de evenimente importante şi în acelaşi timp foarte solicitante. Asimilaţi rapid informaţiile şi reuşiţi să sintetizaţi lucrurile într-un mod remarcabil. Chiar dacă simţiţi nevoia să daţi sfaturi persoanelor din jur, gîndiţi-vă bine ce le spuneţi şi cum anume le spuneţi ceea ce credeţi despre situaţia în care se află. Veţi evita astfel neînţelegerile.

TAUR. Tendinţe adverse apar în viaţa sentimentală şi mai ales în comportamentul dumneavoastră. Nu vă exteriorizaţi întotdeauna sentimentele, vrînd să arătaţi că nu sînteţi nici sensibil, nici emotiv, însă această atitudine nu va păcăli pe nimeni. Aveţi o bună rezistenţă fizică şi nervoasă, însă şi stări de oboseală sau de agitaţie. O mică siestă după-amiază vă va revigora.

GEMENI. Săptămîna va fi foarte benefică. Reuşiţi să vă exprimaţi mai bine sentimentele, ceea ce provoacă o evoluţie favorabilă în relaţiile cu persoanele pe care le iubiţi. Aveţi ocazia să deveniţi originali în societate sau chiar excentrici. Sînteţi sensibili în ceea ce priveşte moda şi aveţi un gust pentru elementele provocatoare. La nivel profesional aveţi parte de o zi importantă şi constructivă în acelaşi timp.

RAC. Cu Saturn şi Uranus în sectorul sănătăţii, energia va cunoaşte suişuri şi coborîşuri. Dacă nu vă face plăcere să practicaţi un sport, alegeţi mersul pe jos. Dacă începeţi o nouă activitate, abordaţi dificultăţile avînd toate şansele de succes. Este probabil ca şi în această săptămînă să vă neglijaţi partenerul de viaţă, lucru care cu siguranţă nu va aduce vreun beneficiu relaţiei.

LEU. O săptămînă propice relaxării alături de persoana iubită. Poate vi se face o propunere de muncă în străinătate. Dacă este vorba despre o ofertă atractivă, nu vă mai rămîne decît să acceptaţi. Dispuneţi de tot sprijinul necesar pentru a face să avanseze proiectele dumneavoastră. Cînd vă confruntaţi cu evenimente de ordin financiar, trebuie să vă păstraţi obiectivitatea, pentru a lua cele mai bune decizii.

FECIOARĂ. Aveţi o mulţime de sarcini de îndeplinit, însă atmosfera de acasă este explozivă. Sînteţi tensionat, iar discuţiile cu partenerul de viaţă nu duc la nimic. Vă bucuraţi însă de un statut de invidiat în societate şi ştiţi să apelaţi de persoanele influenţe care vă pot introduce în cercuri închise. Petreceţi-vă puţin timp în aer liber şi faceţi sport, veţi avea astfel posibilitatea să vă puneţi ideile în ordine.

BALANŢĂ. În această săptămîna veţi avea un cuvînt foarte important de spus în domeniul carierei. Dacă sînteţi singur aveţi parte de întîlniri foarte promiţătoare. Dacă sînteţi căsătorit, apar tensiuni în cuplu, însă veţi şti cum să le gestionaţi. În mediul în care vă învîrtiţi aduceţi un suflu de solidaritate în grupul în care activaţi. Cu ajutorul creativităţii obţineţi foarte bune rezultate. Trebuie să grăbiţi un pic lucrurile la muncă.

SCORPION. Din pricina succeselor personale sau profesionale, cineva nu pare deloc mulţumit de statutul dumneavoastră. Se nasc unele gelozii. Este totuşi o perioadă frumoasă în care vă manifestaţi afecţiunea faţă de familie şi faţă de persoanele la care ţineţi şi petreceţi timpul în compania prietenilor. O lipsă de rezultate la locul de muncă vă poate afecta motivaţia pe plan profesional.

SĂGETĂTOR. Stresul, problemele şi nemulţumirile din ultima perioadă îşi spun cuvîntul. Climatul astral uranian vă dă o mai mare deschidere către exterior. Ceea ce vă face să fiţi mai generoşi decît de obicei, mai spontani şi mai solidari. Relaţiile temporare şi flirturile vă alungă starea morocănoasă în care aţi căzut, însă nu aveţi nici un fel de urmări. Sînteţi capabil să învăţaţi din propriile greşeli şi să luaţi decizii înţelepte pe viitor.

CAPRICORN. Deplasările şi călătoriile pe care le faceţi vă aduc o gură de aer proaspăt şi corespund gusturilor dumneavoastră, mai ales că simţiţi nevoia să evadaţi. Vă simţiţi bine într-un mediu nou, cu care nu sînteţi obişnuit. Dacă ştiţi să vă gestionaţi bine bugetul, aveţi şansa să-l măriţi. Sînteţi foarte apropiat de partener. Pentru celibatari este posibilă întîlnirea cu o persoana care vă va marca viitorul.

VĂRSĂTOR. Cîteva dificultăţi de comunicare cu familia umbresc liniştea. Vă închideţi în dumneavoastră, iar persoanele apropiate se întreabă ce ar putea face pentru a vă fi pe plac. Este indicat să fiţi mai încrezător în propriile forţe şi în posibilităţile pe care le aveţi la dispoziţie. Nu ezitaţi să vă afirmaţi concepţiile profunde. Bazaţi-vă doar pe propriile abilităţi în viaţa profesională.

PEŞTI. Sînteţi apreciat, în sfîrşit, la justa valoare, iar satisfacţiile materiale nu se vor lăsa nici ele aşteptate. Dacă vă confruntaţi cu o problemă de succesiune, veţi găsi o soluţie bună. Este o perioadă benefică pentru nativii care fac schimbări în casă. Trebuie însă să aveţi grijă să nu vă depăşiţi bugetul şi să nu vă împrumutaţi. Multiplicarea centrelor de interes nu este neapărat o idee bună, cel mai bine vă axaţi pe o singură linie.

 Sursa: gds.ro