HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Pentru dumneavoastră urmează o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Asta înseamnă şanse de promovare sau o mărire de salariu. Profitaţi acum, pentru că şansa va trece repede. Vi se va cere să restituiţi o datorie importantă şi acest lucru vă va da peste cap bugetul. Să nu uitaţi de dragoste: reîntîlnirea cu o fostă iubire vă va aduce cîteva furtuni în cuplu.

TAUR. Nişte probleme sentimentale o să vă cam scoată din ritm în următoarele zile. Problema va fi legată de gelozie, aşa că trebuie să aveţi grijă să nu daţi apă la moară bănuielilor. Bîrfele cuiva din anturaj vor complica şi mai mult situaţia. În profesie, e un moment bun să începeţi proiecte de amploare. Veţi face rost de bani în urma unui împrumut avantajos.

GEMENI. Primiţi multe oferte de ieşiri, excursii, întîlniri. Toate sînt tentante, dar e momentul să vă concentraţi asupra relaţiei de cuplu. E o perioadă propice consolidării relaţiilor, revanşelor, momentelor în doi. Profesional, veţi avea cîteva probleme provocate de o persoană de sex feminin care vrea să vă strice planurile. Veţi avea cîteva discuţii neplăcute legate de bani cu un membru al familiei.

RAC. Pentru dumneavoastră va fi o săptămînă dedicată distracţiilor şi flirtului. Veţi avea mult succes la sexul opus şi reputaţia de timizi nu va face decît să vă crească credibilitatea. Nu e o perioadă propice pentru a începe o relaţie serioasă. Aşa că nu strică să vă distraţi şi să mai aşteptaţi un pic pînă să vă aşezaţi la propria casă.

LEU. Dacă aveţi probleme financiare, trebuie să căutaţi mai mult. Ocazii vor fi, dar e nevoie să fiţi pe fază. E o perioadă în care puteţi încheia nişte contracte avantajoase, dar trebuie să vă zbateţi mai mult. Nişte datorii mai vechi aşteaptă să fie plătite şi ar fi bine să nu mai amînaţi acest lucru. În dragoste, veţi primi o veste excelentă de la partener, în special dacă e vorba de o relaţie la distanţă.

FECIOARĂ. Dacă aţi avut necazuri în ultima perioadă, începeţi să vă reveniţi în zilele următoare. Primiţi o veste bună, care vă va ridica moralul şi vă împăcaţi cu cineva din familie cu care nu aţi mai vorbit de mult. Veţi avea nişte discuţii serioase la serviciu, în care va fi nevoie să vă arătaţi ferm. Viaţa dumneavoastră intră pe un făgaş pozitiv, mai ales sub aspect sentimental.

BALANŢĂ. Aveţi înainte o săptămînă excelentă. Veţi avea ocazia să vă bucuraţi de reuşita cuiva drag şi veţi primi nişte veşti foarte bune legate de job. Spre mijlocul săptămînii, veţi avea multe surprize plăcute în dragoste şi chiar veţi ajunge să vă gîndiţi la un viitor comun. O tranzacţie financiară vă va aduce un cîştig cum nici nu speraţi şi veţi reuşi să scăpaţi de multe nelinişti legate de bani.

SCORPION. Dacă sînteţi singur, vă veţi dori să începeţi o relaţie stabilă. Perioada e foarte bună pentru a vă lega de cineva, dar asta nu înseamnă că trebuie să cedaţi primei persoane întîlnite în cale. Trebuie să vă păstraţi obiectivitatea, chiar cu riscul de a mai rămîne un timp singur. La fel, să aveţi grijă să fiţi mai discret în legătură cu trecutul dumneavoastră, pentru că tot ce spuneţi în această perioadă va deveni informaţie publică.

SĂGETĂTOR. Sănătatea o să vă aducă mici necazuri. Nu e nimic grav, dar exageraţi totul şi vă speriaţi de pomană. Lăsaţi diagnosticele în seama medicilor, nu e cazul să începeţi să vă rezervaţi locuri la cimitir. Profesional, numai de bine: veţi reuşi să fiţi foarte convingător şi să obţineţi nişte favoruri importante din partea superiorilor. În dragoste, veţi avea nişte discuţii incomode cu partenerul, dar totul se va rezolva în favoarea dumneavoastră.

CAPRICORN. Munciţi pînă la epuizare, dar nu degeaba. Toate eforturile vor fi răsplătite în scurt timp şi nu veţi mai avea motive să vă plîngeţi de bani. Emoţiile legate de profesie nu trebuie să vă descurajeze, pentru că lucrurile se vor îndrepta curînd. Chiar dacă nu aveţi prea mult timp să acordaţi relaţiei, partenerul va înţelege acest lucru.

VĂRSĂTOR. Veţi lua o decizie pripită în dragoste, pe care o veţi regreta. Vi se va da însă ocazia să descurcaţi lucrurile. Vor există şi nişte tensiuni în anturaj care vă vor indispune destul de tare. Profesional, vi se oferă ocazia de a vă remarca fără a face prea multe eforturi. Pe partea financiară veţi avea cîteva realizări neaşteptate, lucru care vă va permite să vă cumpăraţi nişte lucruri pe care vi le doreaţi de mult.

PEŞTI. Schimbările sînt binevenite, vă dedicaţi majoritatea timpului relaţiei de cuplu şi eforturile vor fi apreciate. Singur, puteţi petrece nişte momente de neuitat, dar nu veţi lega ceva stabil în această perioadă. Nu trebuie să vă stresaţi pentru celelalte aspecte, pentru că se vor rezolva de la sine.

Sursa: gds.ro